1

08-12-2022 Διάκριση της Ελλάδας ως καλή πρακτική στο Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας

Ως καλή πρακτική του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 διακρίθηκε η Ελλάδα στη θεματική «Έρευνες για την Νεολαία, Δεδομένα, Στοιχεία».

Η χώρα μας παρουσίασε τις τέσσερις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην 7η συνάντηση των Εθνικών Συντονιστών στις Βρυξέλλες. Πρόκειται για διάκριση που πρώτη φορά λαμβάνει η χώρα μας σε οποιαδήποτε θεματική Νεολαίας και την οποία ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως στη συνεδρίαση του Συμβουλίου των Υπουργών Παιδείας και Νεολαίας στις 28.11.2022. Τα ερευνητικά δεδομένα  που θα αποτελέσουν κληροδότημα του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας θα δημοσιοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας, η χώρα μας, μέσω της αρμόδιας Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του ΥΠΑΙΘ με επικεφαλής τον Γεώργιο Βούτσινο, έχει υλοποιήσει περισσότερες από 165 δράσεις που περιλαμβάνονται στο χάρτη δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα συνεχίσει να υλοποιεί δράσεις έως και τα τέλη Μαΐου 2023.

 2

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων. Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top