ΥΠΑΙΘ 2

15-07-22 Απόφαση κατανομής θέσεων που θα καλυφθούν με μόνιμους διορισμούς

Με την έκδοση της απόφασης κατανομής θέσεων που θα καλυφθούν με μόνιμους διορισμούς, προχωρά η διαδικασία για τους 8.586 διορισμούς εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Γενική και Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, ώστε να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία μας ήδη από το Σεπτέμβριο του 2022.

Με την ολοκλήρωσή τους, το σύνολο των μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση τους την τελευταία διετία θα φτάνει τους 24.786, με πολλαπλά οφέλη:

  • Για τους μαθητές μας, μέσω σταθερών εκπαιδευτικών δεσμών. Ιδιαίτερα, δε, για τους μαθητές της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, παρέχονται ευκαιρίες για ανάπτυξη στενότερων σταθερών διαπροσωπικών σχέσεων που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή τους.
  • Για τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς μας, με επαγγελματική σταθερότητα και δυνατότητες ανέλιξης.
  • Για τα σχολεία και τις οικογένειες, με συνέχεια στη μάθηση και την επικοινωνία.
  • Για όλη την κοινωνία, ως παράδειγμα υγιούς επένδυσης στο μέλλον της χώρας μας.

Η Υπουργός Νίκη Κεραμέως δήλωσε: «Το δυναμικό της εκπαίδευσης, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, το ειδικό εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, αποτελούν -μαζί με τους μαθητές και τις οικογένειές τους- το πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιό μας. Μέσω των σχεδόν 25.000 μόνιμων διορισμών τα τελευταία δύο χρόνια, δημιουργούμε ένα συμπαγές πλέγμα στήριξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με πολλαπλά οφέλη για όλη τη σχολική μας κοινότητα. Και συνεχίζουμε.»

Εδώ η απόφαση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Για το διάστημα από τις 30-05-2024 έως και τις 28-06-2024, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Πανελλαδικές Εξετάσεις θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο ΥΠΑΙΘΑ απαγορεύεται για όλη τη διάρκεια της ημέρας, με εξαίρεση τα ραντεβού δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών για επείγουσες υποθέσεις, που θα πραγματοποιούνται μετά τις 11.00π.μ. και πριν τις 18.00μ.μ..

Η είσοδος των ταχυμεταφορέων θα επιτρέπεται μόνο προς το Κεντρικό Πρωτόκολλο του ΥΠΑΙΘΑ μετά τις 11:00 π.μ.

Ειδικά για τις 22-6-2024 θα ισχύσει η απόλυτη απαγόρευση εισόδου κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών για όλο το 24ωρο.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top