13-06-21 Μήνυμα της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

rsz 2img 20210415 wa0011

13-06-21 Μήνυμα της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές, αγαπητά παιδιά, πρωταγωνιστές της ζωής μας κάθε μέρα, από αύριο ξεκινά η τελική ευθεία της προσπάθειας σας για το επόμενο βήμα στη ζωή σας, 

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί που συνοδευσατε και υποστηριξατε μέσα από την ιδιότητα σας και την ανθρώπινη πλευρά σας τα παιδιά σε αυτήν τη διαδρομή, 

Αγαπητοί γονείς, συγγενείς, φίλοι που συμμερίζεστε την αγωνία των μαθητών, μοιράζεστε μαζί τους αυτές τις στιγμές και στέκεστε δίπλα τους στα εύκολα και στα δύσκολα,

Η σκέψη μου είναι μαζί σας, από οποια πλευρά και αν βιωνετε την εμπειρία. 

Ως μαθήτρια πέρασα την ίδια δοκιμασία, ως μητέρα στήριξα τους δύο γιους μου στην πιο κρίσιμη, μέχρι τοτε, απόδειξη και αξιολόγηση γνώσεων, ως συγγενής και φίλη, κάθε χρόνο, ξαναζω τα συναισθήματα και την ένταση τους μέσα από γνωστά μου παιδιά, που, για πότε, μεγάλωσαν και αναμετρώνται με την ίδια καθαρη και διαφανή διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές καλή δύναμη, προχωρήστε με πίστη στις ικανότητες και τις γνώσεις σας, ενισχύστε την προσπάθεια σας με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, απερισπαστοι και συγκεντρωμενοι θα πετύχετε τα βέλτιστα! 

Καλή επιτυχία στους στόχους σας, καλή δύναμη σε τωρινές και μελλοντικες προσπαθειες!

Οι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας να τους περπατήσετε, την πορεία θα τη διαμορφώσετε εσείς, το μέλλον σας ανήκει και όλα τα καλά σας αξίζουν! 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Για την επίτευξη της αποφυγής συνωστισμού, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού με τις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας και της αναλογίας ενός ατόμου ανά 16 τ.μ. και με υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικό χώρο εφόσον δεν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top