11-05-21 Η Ζέττα Μακρή συγχαίρει το Γεωργικό Σχολείο Βόλου της Κιβωτού του Κόσμου

rsz 107486320 3315890091804244 342739734191535780 o 1024x919 1

11-05-21 Η Ζέττα Μακρή συγχαίρει το Γεωργικό Σχολείο Βόλου της Κιβωτού του Κόσμου

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μ. Μακρή συνεχάρη θερμά το Γεωργικό Σχολείο Βόλου

της Κιβωτού του Κόσμου για την κατάκτηση του βραβείου GENE, της Ε.Ε., έτους 2020/2021, που αφορά στην ποιότητα και στην καλή πρακτική στην παγκόσμια εκπαίδευση.

Η κ. Μακρή, μόλις ενημερώθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & Διά Βίου Μάθησης κ. Γ. Βούτσινο, την Δευτέρα 10 Μαϊου, την επιτυχή έκβαση της υποψηφιότητας της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και, συγκεκριμένα, του παραρτήματός της, του Γεωργικού Σχολείου Βόλου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της για τη δικαίωση μιας τόσο αξιόλογης συμμετοχής, η οποία προωθήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας.

To χρηματικό έπαθλο της GENE, ύψους 10.000 €, έκαστο, απονέμεται σε πέντε από τις πιο εμπνευσμένες πρωτοβουλίες παγκόσμιας εκπαίδευσης της Ε.Ε. Τα χρήματα προορίζονται για την υποστήριξη, βελτίωση ή /και την επέκταση του έργου τους ενώ οι πρωτοβουλίες αυτές όχι μόνο θα συμπεριληφθούν στην συλλογή βραβείων GENE αλλά και θα λάβουν πιστοποιητικό αριστείας και αναγνώρισης.

Η κ. Μακρή δήλωσε: «Είμαι πολύ υπερήφανη για την διεθνή διάκριση του Γεωργικού Σχολείου Βόλου και για την αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας, του πρωτότυπου έργου και της εξαιρετικής προσφοράς του στην εκπαίδευση. Η διάκριση αυτή αποτελεί την περίτρανη απόδειξη της εκπαιδευτικής αρτιότητας των καινοτόμων προγραμμάτων εκπαίδευσης, που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο παραδείγματα ορθών πρακτικών και ποιοτικών πρωτοβουλιών παγκόσμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη.

Επικροτούμε, ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε αντίστοιχες ενέργειες και δράσεις με πίστη στην εκπαιδευτική προοπτική της χώρας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι η επιβράβευση αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο για μελλοντικές επιτυχίες».

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή από τις 14-6-2021 έως και τις 28-6-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), προβλέπεται η απαγόρευση της εισόδου του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας. Για επείγουσες υποθέσεις θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού μετά τις 11:00π.μ. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top