15-04-21 Η Ζέττα Μακρή στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

 rsz 2img 20210415 wa0011

15-04-21 Η Ζέττα Μακρή στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Η Υφυπουργός Παιδείας κ.Ζέττα Μακρή συμμετείχε στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που διοργανώθηκε από το 2ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Αττικής με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 μαθητών/τριών από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες των σχολικών μονάδων των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Β ́ Αθήνας και Αττικής.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, δίνει τη δυνατότητα σε μαθήτριες και  μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα, που αναπτύσσουν στο σχολείο τους υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.

Η κ. Μακρή στον χαιρετισμό της απευθύνθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς: «Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία να ξεκινήσω την ημέρα μου με αισιοδοξία και χαρά, με τη δημιουργική διάθεση και την έμπνευση, που μας προσφέρετε μέσα από τα έργα σας.

Με ανάλογο τρόπο θα έπρεπε να ξεκινάμε την κάθε ημέρα, με την παιδική και τη νεανική ματιά και προσέγγιση στα πράγματα να μας καθοδηγεί στη δική σας αλήθεια μέσα από την έκφραση, τη φαντασία, την εφευρετικότητά σας.

Για 10η χρονιά οι εκπαιδευτικοί προτείνουν σε μαθήτριες και μαθητές να επενδύσουν χρόνο, προσπάθεια, συνεργασία στη δημιουργία ψηφιακών έργων και να αποτυπώσουν το πνεύμα, την αλήθεια και την τάση της εποχής τους χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά μέσα, που έχουν στη διάθεσή τους.

10 χρόνια που ανέδειξαν το Μαθητικό Φεστιβάλ σε πυρήνα δημιουργίας και ανέδειξαν ταλέντα και δεξιότητες παιδιών και εκπαιδευτικών.

Επισκέφτηκα την ιστοσελίδα, στην οποία φιλοξενούνται τα έργα σας και θαύμασα τις τεχνικές, τα μηνύματα, την ουσία, την εκτέλεση και το αποτέλεσμα!

Είναι όλα ξεχωριστά και αυθεντικά, όπως κάθε γνήσια ιδέα!

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους! Σας αξίζουν πραγματικά!».

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top