ΥΠΑΙΘ 2

26-3-2021 Ευχές για Εβραϊκό Πάσχα

Με την ευκαιρία του Εβραϊκού Πάσχα, η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων εύχεται στους συμπολίτες μας εβραϊκού θρησκεύματος υγεία και κάθε ευτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή τους. Η πανδημία του κορωνοϊού, με τη συνεπαγόμενη ανάγκη προστασίας της υγείας όλων μας, επιβάλλει να εορτάσουμε και αυτό το Πέσσαχ με τρόπο διαφορετικό.
Ωστόσο, με την πρόοδο του εμβολιασμού στη χώρα μας, η ημέρα που θα αγκαλιάσουμε ξανά τους δικούς μας ανθρώπους και θα απολαύσουμε μικρές και μεγάλες χαρές με τον τρόπο που γνωρίζουμε στην πατρίδα μας, ολοένα και πλησιάζει. Η φετινή άνοιξη φέρνει μαζί της την αισιοδοξία ότι αφήνουμε πίσω μας σιγά σιγά τη μεγάλη αυτή περιπέτεια και βγαίνουμε ξανά στο φως.
Χρόνια πολλά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων . Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top