17-11-20 Μήνυμα του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλη Διγαλάκη για την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου

digalakis fwto

17-11-20 Μήνυμα του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλη Διγαλάκη για την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου

 
Σαράντα επτά χρόνια μετά την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο η ιστορική μνήμη παραμένει ανεξίτηλη. Θυμόμαστε, διδασκόμαστε και εργαζόμαστε για μία ισχυρή και ασφαλή Ελλάδα, που θωρακίζει τη λειτουργία της Δημοκρατίας και των θεσμών της και επενδύει στο μέγιστο κοινό αγαθό της Παιδείας, στο πλαίσιο μιας εθνικής στρατηγικής για ένα σύγχρονο, ασφαλές, εξωστρεφές και ανταγωνιστικό ελληνικό πανεπιστήμιο.
Η ιστορική επέτειος του εμβληματικού αγώνα των φοιτητών για ελευθερία και δημοκρατία, διαχρονική παρακαταθήκη για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, αποτελεί αφετηρία περισυλλογής και ευθύνης. Περισυλλογής για την ανάγκη ενότητας, χωρίς διχαστικές επιλογές και συνθήματα κενά περιεχομένου. Και ευθύνης. Ειδικά αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο διαχείρισης μιας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, η οποία επιφέρει απώλειες ζωών, δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας και επιβάλλει τη λήψη αποφάσεων με πρώτιστο γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια όλων των πολιτών. 
Το Πολυτεχνείο, κορυφαίο σύμβολο αντίστασης και αγώνα, ζει στις καρδιές μας και μας εμπνέει για να προχωρήσουμε μπροστά, ενωμένοι, όπως οι καιροί επιτάσσουν.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top