15-04-2020 Δωρεάν παραχώρηση επεισοδίων της εκπαιδευτικής τηλεόρασης στην Κυπριακή Δημοκρατία

667c214b 345c 4e06 af85 c51613b45f35

15-04-2020 Δωρεάν παραχώρηση επεισοδίων της εκπαιδευτικής τηλεόρασης στην Κυπριακή Δημοκρατία

Τη δωρεάν παραχώρηση επεισοδίων της Εκπαιδευτικής τηλεόρασης κατόπιν αιτήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συμφώνησαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν οι δύο Υπουργοί, η κα Κεραμέως αποκρίθηκε θετικά στο αίτημα που διατυπώθηκε από τον κ. Προδρόμου κι έκανε εκτενή αναφορά στο σχεδιασμό του Υπουργείου για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, και ιδιαίτερα την Εκπαιδευτική τηλεόραση, που απευθύνεται πρωτίστως σε μαθητές Δημοτικού, προκειμένου να ενισχυθεί και άλλο η επαφή τους με το μαθησιακό περιβάλλον και την εκπαιδευτική διαδικασία. 

Η Υπουργός, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη, τόνισαν σχετικά: «Εμβαθύνουμε περαιτέρω την ήδη στενή συνεργασία που έχουμε με την Κυπριακή Δημοκρατία σε θέματα Παιδείας και δρομολογούμε τη δωρεάν παραχώρηση του εκπαιδευτικού υλικού που παρήχθη τις τελευταίες εβδομάδες από το Υπουργείο Παιδείας και προβάλλεται καθημερινά στην ΕΡΤ2. Θέλουμε να εκφράσουμε για ακόμη μια φορά τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας σε όσους συμβάλλουν στην εξαιρετική αυτή τηλεοπτική παραγωγή προς όφελος των παιδιών μας, και δη στους πολλούς εθελοντές εκπαιδευτικούς μας, στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και στη διοίκηση της ΕΡΤ.»   

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή από τις 14-6-2021 έως και τις 28-6-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), προβλέπεται η απαγόρευση της εισόδου του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας. Για επείγουσες υποθέσεις θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού μετά τις 11:00π.μ. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top