17-05-18 Πρώτη συνάντηση της Εθνικής Ομάδας Εργασίας της Στρατηγικής Δράσης Europe Goes Local Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω

  inedibim newx400                            

17-05-18 Πρώτη συνάντηση της Εθνικής Ομάδας Εργασίας της Στρατηγικής Δράσης Europe Goes Local Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και η  Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα της Νεολαίας έχουν την ευθύνη για την υλοποίηση στην Ελλάδα της Στρατηγικής Συνεργασία Europe Goes Local, supporting youth work at the municipal level. Η Στρατηγική Συνεργασία έχει σαν στόχο να φέρει κοντά δήμους και φορείς, άτομα που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη πολιτικών για τους νέους σε τοπικό επίπεδο, να καταγράψει καλές πρακτικές, να δώσει τη δυνατότητα συνεργασίας με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και να υποστηρίξει σε τοπικό επίπεδο τη δημιουργία μιας τοπικής ατζέντας για τους νέους.

Η Στρατηγική Συνεργασία Europe Goes Local θα αναπτυχθεί μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 και θα αποτελεί ένα από τα εργαλεία συνεχούς διαβούλευσης με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους φορείς, οργανώσεις και πρωτοβουλίες νέων αλλά και τους εργαζόμενους του χώρου της νεότητας (youth workers).

Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Εργασίας της Δράσης “Europe Goes Local” με τη συμμετοχή Δημάρχων και εκπροσώπων από 20 δήμους της χώρας, της ΕΕΤΑΑ καθώς και ειδικούς πάνω στα θέματα της νεότητας. Στόχος η αναλυτική συζήτηση και ο σχολιασμός του αρχικού κειμένου εργασίας για τον καθορισμό του Ευρωπαϊκού Χάρτη για το Youth Work σε τοπικό επίπεδο.

Tο πρόγραμμα της συνάντησης για την ενημέρωση σας σε μορφή doc

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top