29-09-17 Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου για τον δάσκαλο Δημήτρη Φραγκόπουλο

 gavr5

29-09-17 Ο  Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου στη δήλωση του για τον θάνατο του Δημήτρη  Φραγκόπουλου  αναφέρει:

Ο Δημήτρης Φραγκόπουλος, που με εντυπωσιακή συνέπεια και απίστευτο σθένος υπερασπίστηκε τις αξίες των Ρωμιών της Πόλης, πέθανε τα ξημερώματα σήμερα. Μαχητικός δάσκαλος μέχρι την τελευταία του πνοή, εμψύχωνε όλους όσοι έρχονταν σε επαφή μαζί του, μιλώντας τους για την αποφασιστική σημασία της ανθρωπιστικής παιδείας και των δημοκρατικών ιδεωδών. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και, ενάντια σε όλες τις δυσκολίες, αποφάσισε να μείνει στην Πόλη που τόσο αγάπησε. Σπίτι του ήταν το Ζωγράφειο, το σχολείο στο οποίο ήταν διευθυντής για 35 χρόνια. Για τους μαθητές του που σήμερα ζουν στην Ελλάδα και αλλού, αποτελούσε για δεκαετίες το σταθερό σημείο αναφοράς της γενέτειρας μας. Προσωπικά αισθάνομαι εκείνο το ανερμήνευτο κενό απο την απώλεια του δασκάλου και φίλου μου, του οποίου οι συμβουλές, παραινέσεις και αυστηρές κριτικές δεν θα υπάρχουν πια. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή από τις 14-6-2021 έως και τις 28-6-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), προβλέπεται η απαγόρευση της εισόδου του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας. Για επείγουσες υποθέσεις θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού μετά τις 11:00π.μ. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top