28-09-17 Συναντήσεις Γαβρόγλου με εργαζομένους των ΓΑΚ και της Εθνικής Βιβλιοθήκης

28 niarxos

28-09-17 Συναντήσεις Γαβρόγλου με εργαζομένους των ΓΑΚ και της Εθνικής Βιβλιοθήκης

O Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου δέχτηκε τα πρωτοβάθμια σωματεία των εργαζομένων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΣΕΓΑΚ) και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΣΥΕΒΕ). Η συζήτηση κινήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας και ο Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία για τα ζητήματα που τέθηκαν από τα δυο Σωματεία.

Τα Σωματεία παρουσίασαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι των διάφορων κλάδων, αλλά και τα θέματα των φορέων που επηρεάζουν τη λειτουργία τους και τις συνθήκες εργασίας.

Η επίλυση ορισμένων θεμάτων δρομολογήθηκε άμεσα, ενώ για κάποια άλλα προγραμματίστηκαν επόμενες συναντήσεις στο μήνα Οκτώβριο για τη διευθέτηση τους. 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή από τις 14-6-2021 έως και τις 28-6-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), προβλέπεται η απαγόρευση της εισόδου του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας. Για επείγουσες υποθέσεις θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού μετά τις 11:00π.μ. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top