28-09-17 Σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο υφυπουργός Παιδείας Κ. Ζουράρις

 26 9 2017c 127 550 400

28-09-17 Σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη  ο Οικουμενικός   Πατριάρχης  κ.κ. Βαρθολομαίος  και ο υφυπουργός  Παιδείας  Κ. Ζουράρις

           Με αφορμή την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίου, στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της 26ης Σεπτεμβρίου 2017, ο υφυπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Ζουράρις, συμμετείχε στα εγκαίνια της έκθεσης του φωτογράφου, του Οικουμενικού Πατριαρχείου, κ. Νίκου Μαγγίνα, στην Αρχαία Αγορά, με τίτλο: «Ο Πατριάρχης της αγάπης, της ειρήνης και του διαλόγου». Μέσα από το φωτογραφικό του φακό, ο κ. Μαγγίνας, αποτυπώνει τη δράση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, φανερώνοντας, με τον πιο απτό τρόπο, την οικουμενικότητα της Ορθοδοξίας. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Αμανατίδης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Μπουτάρης κ.α. Ο κ. Αμανατίδης τόνισε, μεταξύ των άλλων, στην προσφώνησή του, ότι: «το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως έχει την πλήρη στήριξή μας ως παγκόσμιο θρησκευτικό και πνευματικό κέντρο που ακτινοβολεί, μέσα από την μακραίωνη παράδοσή του, Ορθοδοξία και Ελληνισμό». Την εκδήλωση διάνθισε με την παρουσία της η χορωδία «Βυζαντινό Ανάλογιο Καλαμαριάς», με χοράρχη τον κ. Αντώνιο Πετρόπουλο, αποδίδοντας, σε άψογο βυζαντινό μέλος, ύμνους της Εκκλησίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2021, δηλαδή έως και τις 12-7-2021 (συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων), η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας:
(i) απαγορεύεται στις 9 και 10/7/2021 για όλη τη διάρκεια της ημέρας
(ii) για τις υπόλοιπες ημέρες επιτρέπεται, αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ραντεβού, από 12:00 έως 18:00. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top