30-07-18 Τα Επαγγελματικά Λύκεια Σερρών κοντά στους πυρόπληκτους

 30 ethelep

30-07-18 Τα Επαγγελματικά Λύκεια Σερρών κοντά στους πυρόπληκτους

«Η Επαγγελματική Εκπαίδευση στηρίζει την Εθελοντική Αιμοδοσία»

Το 1ο και 2ο ΕΠΑ.Λ. Σερρών καθώς και το ΕΠΑ.Λ. Σιδηρόκαστρου, που υπάγονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, παρέχουν ογδόντα (80) φιάλες αίματος στους πληγέντες από τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική την 23η Ιουλίου 2018. Σημειώνεται ότι τα σχολεία αυτά έχουν τράπεζες αίματος, οι οποίες στηρίζονται στην εθελοντική αιμοδοσία των μαθητών/-τριών τους.

Το Υπουργείο Παιδείας συγχαίρει για την πρωτοβουλία του μαθητές και εκπαιδευτικούς των ΕΠΑ.Λ. που τις δύσκολες αυτές ώρες βρίσκονται αλληλέγγυοι, δίπλα στους πληγέντες και επιπλέον αποδεικνύουν στην πράξη τον σημαντικό κοινωνικό ρόλο του Επαγγελματικού Λυκείου.

Με την αφορμή αυτή οφείλουμε να συγχαρούμε όσα σχολεία πραγματοποιούν προγράμματα εθελοντικής αιμοδοσίας και καλούμε εφεξής στο πλαίσιο πρόληψης και πρόνοιας και άλλα σχολεία να συμμετέχουν σε παρόμοιες πρωτοβουλίες για να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι μιας πιο ενεργής και ευαισθητοποιημένης κοινωνίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top