ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ανώτατη Εκπαίδευση - Για ένα Αναβαθμισμένο Δημόσιο Πανεπιστήμιο

Σύσταση

Σύμφωνα με το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 84 ΦΕΚ A 123 - 17.07.2019 Σύσταση και κατάργηση Γενικών Γραμματειών και Ειδικών Γραμματειών/Ενιαίων Διοικητικών Τομέων Υπουργείων.

Συνιστάται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γενική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης. Στη νέα Γενική Γραμματεία μεταφέρεται, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων, προσωπικού και εποπτευόμενων φορέων, η Γενική Διεύθυνση Ανώτατης Εκπαίδευσης του π.δ. 18/2018.

 

Ακολουθεί το οργανόγραμμα της Γενικής Διεύθυνσης Ανώτατης Εκπαίδευσης

Γενική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης
    Διεύθυνση Οργανωτικής και Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης
      Τμήμα Α΄ Οργάνωσης Ανώτατης Εκπαίδευσης
      Τμήμα Β΄ Μεταπτυχιακών Σπουδών
      Τμήμα Γ΄ Τεκμηρίωσης και Διασφάλισης Ποιότητας
      Τμήμα Δ΄ Φοιτητικών Θεμάτων και Υποτροφιών
      Τμήμα Ε΄ Διασύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Πολιτική για την Ανώτατη Εκπαίδευση
    Διεύθυνση Προσωπικού Ανώτατης Εκπαίδευσης 
      Τμήμα Α΄ Κύριου Διδακτικού Προσωπικού
      Τμήμα Β΄ Λοιπού Διδακτικού Προσωπικού
      Τμήμα Γ΄ Διοικητικού και Λοιπού Προσωπικού
      Τμήμα Δ΄ Μητρώου
      Τμήμα Ε΄ Πειθαρχικών Θεμάτων

 

Εποπτευόμενοι Φορείς Ανώτατης Εκπαίδευσης

Για την λίστα πατήστε εδώ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων 2023, δηλαδή από 1-6-2023 έως και τις 29-6-2023, απαγορεύεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας η είσοδος του κοινού, των δικηγόρων, των δικαστικών επιμελητών και των επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με εξαίρεση τα ραντεβού δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών για επείγουσες υποθέσεις, που θα πραγματοποιούνται μετά τις 11.00π.μ. και πριν τις 18.00. Ειδικά για τις 23 και 24-6-2023 θα ισχύσει η απόλυτη απαγόρευση εισόδου κοινού, δικηγόρων, δικαστικών επιμελητών και επισκεπτών. Η είσοδος των ταχυμεταφορέων θα επιτρέπεται μόνο προς το Κεντρικό Πρωτόκολλο του ΥΠΑΙΘ μετά τις 11:00π.μ.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top