22-03-18 Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα Jens Plötner

22 synge

22-03-18 Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα Jens Plötner

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα κ. Jens Plötner είχε σήμερα, Πέμπτη 22 Μαρτίου, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γαβρόγλου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανταλλάχθηκαν απόψεις πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος στους τομείς της εκπαίδευσης και της κατάρτισης και συμφωνήθηκε η ανταλλαγή εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών προς όφελος και των δύο πλευρών.

Ως προς τα θέματα που αφορούν στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, έγινε ειδικότερη αναφορά στην δημιουργία διετών δομών κατάρτισης εντός των ελληνικών Πανεπιστημίων.

Επίσης, διερευνήθηκαν οι τρόποι ενίσχυσης της εκπαιδευτικής συνεργασίας πάνω στη βάση διμερών συμφωνιών καθώς και το ενδεχόμενο επικαιροποίησης και ενίσχυσής τους.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Οι Υπηρεσίες του Υπουργείου δέχονται το κοινό καθημερινά από 12:00 έως 14:00

Είσοδος Δικηγόρων 07:00 - 17:00 

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top