08-12-17 Διεξαγωγή έρευνας του ΙΕΠ με θέμα την αποτίμηση της πρώτης φάσης εφαρμογής του Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ.

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής προχωρά στη διεξαγωγή έρευνας με θέμα την αποτίμηση του θεσμού του Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας για τους αποφοίτους ΕΠΑ.Λ. Η έρευνα σχεδιάστηκε από την Επιστημονική Μονάδα Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΙΕΠ και εγκρίθηκε με την Πράξη 47/16-11-2017 του Δ.Σ. του ΙΕΠ με σκοπό την ουσιαστική ανατροφοδότηση και αποτίμηση σε σχέση με τον θεσμό του Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούνται οι άμεσα εμπλεκόμενοι/ες στο θεσμό της μαθητείας (μαθητευόμενοι/ες, εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτές φορέων απασχόλησης), οι οποίοι/ες συμμετείχαν στην πρώτη φάση καθολικής εφαρμογής της μαθητείας (Μάρτιος 2017-Νοέμβριος 2017) να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τα αντίστοιχα -ειδικά διαμορφωμένα- ερωτηματολόγια που βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ: http://www.iep.edu.gr/el/tee-mathiteia.

Τρία διακριτά ερωτηματολόγια θα είναι διαθέσιμα προς συμπλήρωση από εκπαιδευτικούς, μαθητευόμενους/ες και εκπαιδευτές φορέων απασχόλησης αντίστοιχα. Τα ερωτηματολόγια εκπαιδευτικών και μαθητευομένων θα βρίσκονται αναρτημένα προς συμπλήρωση από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 ως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017. Ερωτηματολόγια που απευθύνονται στους εκπαιδευτές των φορέων απασχόλησης θα είναι αναρτημένα προς συμπλήρωση από την Παρασκευή 1/12/2017 ως την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.

Τονίζεται ότι όλα τα ερωτηματολόγια συμπληρώνονται ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς ανατροφοδότησης ως προς την εφαρμογή του Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας και για την αξιοποίηση της σχετικής ανατροφοδότησης σε μελλοντικές εισηγήσεις του ΙΕΠ. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με το ΙΕΠ στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο mathiteia@iep.edu.gr

Είσοδος κοινού

Σας ενημερώνουμε, ότι για το διάστημα από τις 9/9/2022 έως και 30/9/2022, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
- Η είσοδος κοινού και επισκεπτών στο Υπουργείο απαγορεύεται από τις 9 έως και τις 13/9/2022 και στις 16 και 17/9/2022 για όλη τη διάρκεια της ημέρας.
- Για επείγουσες υποθέσεις και κατόπιν ραντεβού θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές.
- Επιτρέπεται η είσοδος των ταχυμεταφορέων μόνο για κατάθεση φακέλων στο κεντρικό πρωτόκολλο.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top