18-05-20 ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ Δ.Ι.Ε.Κ.

rsz blogging 336375 960 720

18-05-20 ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ Δ.Ι.Ε.Κ.

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης κ. Γεώργιος Βούτσινος πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τους Διευθυντές των Δημοσίων Ι.Ε.Κ., με συμμετοχή του Προέδρου του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Δέρβου Κων/νου και της Διευθύνουσας Συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ κας Λυτρίβη Ιωάννας, με αντικείμενο την επαναλειτουργία των Δημόσιων Ι.Ε.Κ. μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Ο Γενικός Γραμματέας τόνισε ότι οι οδηγίες που εξέδωσε είναι σαφείς, αλλά διακρίνονται παράλληλα από ευελιξία, με εστίαση στο διακύβευμα της ασφάλειας, της εξασφάλισης των κανόνων υγιεινής και ταυτόχρονα των συντονισμένων ενεργειών από πλευράς των Διευθυντών των Δ.Ι.Ε.Κ. προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή ολοκλήρωση του εξαμήνου. Ο Γενικός Γραμματέας είπε χαρακτηριστικά ότι το έτος που διανύουμε είναι χρονιά προετοιμασίας, προσαρμογής και αξιολόγησης κι ότι τα χαρακτηριστικά της προσαρμογής και της αξιολόγησης δεν αλλάζουν στις περιόδους κρίσεων, αλλά αντίθετα στις κρίσεις δοκιμάζονται καλύτερα όλοι οι συντελεστές και απαιτείται παρρησία και θάρρος. Ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε να συνεχίσει τον ανοικτό διάλογο με τους Διευθυντές των Δ.Ι.Ε.Κ. και να επισκεφτεί όλες τις Περιφέρειες πανελλαδικά, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top