20-12-18 Ενημερωτικό Δελτίο για Σχολικές Επιτροπές

20 inedel

20-12-18 Ενημερωτικό Δελτίο για Σχολικές Επιτροπές

Σε συνέχεια της από 4/12 ανακοίνωσης ΙΝΕΔΙΒΙΜ για την άμεση αποπληρωμή Σχολικών Καθαριστριών, επισημαίνεται ότι από τις 708 Σχολικές Επιτροπές το Ίδρυμα έχει αναρτήσει Συμβάσεις χρηματοδότησης για 700. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι 8 Επιτροπές είτε δεν απέστειλαν αιτήματα πληρωμής, είτε τα αιτήματα πληρωμής τους είχαν λάθος ή ελλιπή στοιχεία.

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ανήρτησε Συμβάσεις για τις 700 περιπτώσεις σωστών αιτημάτων πληρωμής από τις Επιτροπές. Από τις Σχ.Επιτροπές που παρέλαβαν τις Συμβάσεις, δεν απέστειλαν ή απέστειλαν λάθος ή ελλιπή δικαιολογητικά, 109 Σχ.Επιτροπές μέχρι τις 19/12/18.

Οι Υπηρεσίες του ΙΝΕΔΙΒΙΜ έχουν προβεί σε επανειλημμένες οχλήσεις προς τις Επιτροπές που δεν έχουν ολοκληρώσει σωστά τις απαραίτητες διαδικασίες. Όλες οι Επιτροπές που υπέβαλαν ορθά τα δικαιολογητικά έχουν πληρωθεί ή θα πληρωθούν μέχρι τις 21/12/18. Αναφέρεται ενδεικτικά ότι μέχρι τις 19/12/18 έχει καταβάλει το ΙΝΕΔΙΒΙΜ το σύνολο των 16.483.497,15 ευρώ σε 585 Επιτροπές. Επίσης αναφέρεται ότι ο φορέας έχει τη ρευστότητα να αποπληρώσει το σύνολο των Σχολικών Επιτροπών εφόσον ακολουθηθεί η ορθή διαδικασία.

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η εξόφληση των υπολοίπων και  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται σχετικά με τη ροή χρηματοδότησης από  το Λογιστήριο στη γραμμή 2131314588 και 2131314671 για τη διοικητική υποστήριξη.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 sxolikesepitropes@inedivim.gr

&

Ιστοχώρος

 http://www.inedivim.gr/sxolikesepitropes

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top