22-04-16 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση υπαλλήλων στο Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης

header logo el

22-04-16 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση υπαλλήλων στο Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης

Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., προκειμένου να καλύψει ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, προτίθεται να προβεί στην απόσπαση πενήντα (50) υπαλλήλων από Υπουργεία, Περιφέρειες, ΟΤΑ, Ν.Π.Δ.Δ., Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες, Ανεξάρτητες Αρχές, καθώς και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου του ευρύτερου δημοσίου τομέα.
H Πρόσκληση είναι ανοιχτή και η επιλογή των υπαλλήλων θα γίνεται βάσει των υποβληθεισών αιτήσεων, ανά δεκαπέντε (15) ημέρες, μέχρι την πλήρωση του αριθμού των προβλεπόμενων ανά κλάδο/ειδικότητα θέσεων.
Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες, από 9:00 έως 16:00, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει στη διεύθυνση του Ιδρύματος.
Περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 213 131 4615, email: tm-daad@inedivim.gr.

H πρόσκληση σε  μορφή pdf

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top