04-06-13 Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνών Αναπτυξιακών Σπουδών (International Development Studies) στην Αγγλική Γλώσσα, του Τσεχικού Πανεπιστημίου Palacky, στο Olomouc της Δημοκρατίας της Τσεχίας

Το Τσεχικό Πανεπιστήμιο Palacky στο Olomoucείναι ένα από τα παλαιότερα Πανεπιστήμια στην Κεντρική Ευρώπη, ιδρύθηκε το 1573. Έχει οκτώ σχολές και 23.000 περίπου φοιτητές και είναι ένα από τα κορυφαία κέντρα διδασκαλίας και έρευνας στην Δημοκρατία της Τσεχίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η προετοιμασία φοιτητών για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στην αναπτυξιακή πολιτική και πρακτική.

Οι φοιτητές υποχρεούνται στην παρακολούθηση τόσο υποχρεωτικών όσο και μαθημάτων κατ’ επιλογή με επίκεντρο την Γεωγραφία και την ανάπτυξη.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν την αίτηση και να την αποστείλουν ταχυδρομικά μέχρι τις 15 Ιουλίου 2013 (όπως θα αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου) στην διεύθυνση:

Department of International Development Studies,

Faculty of Science,

Dana Gronychová,

Palacky University in Olomouc,

17 listopadu 12,

77146 Olomouc,

CzechRepublic

και να αποστείλουν ένα αντίγραφο της συμπληρωμένης αίτησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση ids-olomouc@upol.cz

Ιστοσελίδα: http://www.development.upol.cz/studium/ids/admission/ και

http://www.development.upol.cz/ids

E-mail: ids-olomouc@upol.cz

Τηλέφωνο: +420 585 634 985

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top