Το Τσεχικό Πανεπιστήμιο Palacky στο Olomoucείναι ένα από τα παλαιότερα Πανεπιστήμια στην Κεντρική Ευρώπη, ιδρύθηκε το 1573. Έχει οκτώ σχολές και 23.000 περίπου φοιτητές και είναι ένα από τα κορυφαία κέντρα διδασκαλίας και έρευνας στην Δημοκρατία της Τσεχίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η προετοιμασία φοιτητών για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στην αναπτυξιακή πολιτική και πρακτική.

Οι φοιτητές υποχρεούνται στην παρακολούθηση τόσο υποχρεωτικών όσο και μαθημάτων κατ’ επιλογή με επίκεντρο την Γεωγραφία και την ανάπτυξη.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν την αίτηση και να την αποστείλουν ταχυδρομικά μέχρι τις 15 Ιουλίου 2013 (όπως θα αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου) στην διεύθυνση:

Department of International Development Studies,

Faculty of Science,

Dana Gronychová,

Palacky University in Olomouc,

17 listopadu 12,

77146 Olomouc,

CzechRepublic

και να αποστείλουν ένα αντίγραφο της συμπληρωμένης αίτησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση ids-olomouc@upol.cz

Ιστοσελίδα: http://www.development.upol.cz/studium/ids/admission/ και

http://www.development.upol.cz/ids

E-mail: ids-olomouc@upol.cz

Τηλέφωνο: +420 585 634 985

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Σας ενημερώνουμε, ότι για το διάστημα από τις 7/9/2021 έως και 30/9/2021, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
1. Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο Υπουργείο απαγορεύεται από τις 7 έως και τις 10/9/2021 και από τις 18 έως και τις 30/9/2021 για όλη τη διάρκεια της ημέρας.
2. Επιτρέπεται η είσοδος των ταχυμεταφορέων μόνο για κατάθεση φακέλων στο κεντρικό πρωτόκολλο.

Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top