14-02-13 Διεξαγωγή τριημέρου Συμποσίου στην Αυστρία για την Ευρωπαϊκή Ένωση (15-17 Μαΐου 2013) με θέμα «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Ελπίδες. Προκλήσεις»

O Αυστριακός φορέας “Geist & Gegenwart” (Πνεύμα & Παρόν) διοργανώνει για όγδοη φορά στο Γκρατς της Αυστρίας τριήμερο Συμπόσιο για την Ευρωπαϊκή Ενοποίηση (15-17 Μαΐου 2013). 

Στο Συμπόσιο αυτό προσκαλούνται να συμμετάσχουν φοιτητές από την Νοτιο-ανατολική Ευρώπη και την Αυστρία. Ο «Διάλογος του φορέα Geist & Gegenwart-Πνεύμα & Παρόν-» του 2013 ασχολείται με τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην πορεία της ενοποίησής της.
Στο Συμπόσιο προσκαλούνται φοιτητές Πολιτικών Επιστημών, Οικονομίας και Οικονομικών, Θετικών Επιστημών καθώς και Θεμάτων Πολιτισμού, όπως και οι ασχολούμενοι με εκδοτικά θέματα.
Για τη διαδικασία επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν:
• Αίτηση συμμετοχής
• Βιογραφικό σημείωμα
• Τη βαθμολογία τους καθώς και
• Εισήγηση μιας (1) σελίδας με θέμα: «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Ελπίδες. Προκλήσεις».
Η συμμετοχή τους είναι επιχορηγούμενη ως εξής:
• Οι φοιτητές θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο Συμπόσιο.
• Θα φιλοξενηθούν για τρεις νύχτες (14-17 Μαΐου 2013) στο κάστρο Seggau, με δωρεάν πλήρη διατροφή.
• Οι αλλοδαποί φοιτητές θα λάβουν βοήθημα άπαξ έως € 30 με επιταγή».
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής η 15η Μαρτίου 2013

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top