ΠΡΟΣΟΧΗ : Καταληκτική ημερομηνία:   31 ΜΑΪΟΥ 2012 για υποβολή αιτήσεων

Το Ίδρυμα MASDAR Ινστιτούτο Επιστημών και Τεχνολογίας “MASDAR Institute of Science and Technology”, στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προσφέρει δέκα (10) μεταπτυχιακές υποτροφίες, σε Έλληνες αριστούχους φοιτητές, που επιθυμούν ν’ ακολουθήσουν προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, στους ακόλουθους τομείς:

1.Mechanical Engineering (Μηχανολόγοι Μηχανικοί),

2.Materials Science and Engineering (Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών),

3.Water and Environmental Engineering (Ύδατα και Περιβαλλοντική Μηχανική),

4.Computing and Information Science (Πληροφορική και Επιστήμες Πληροφορίας),

5.Engineering Systems and Management (Μηχανικά Συστήματα και Διαχείριση),

6.Electrical Power Engineering (Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί),

7.Microsystems Engineering (Μηχανικοί Μικροσυστημάτων) και

8.Chemical Engineering (Χημικοί Μηχανικοί).

 

Δίνεται πλήρης υποτροφία με κάλυψη όλων των εξόδων διαμονής και φοίτησης από την κρατική εταιρεία MASDAR.

Το Ινστιτούτο αυτό είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Συνεργάζεται με το Αμερικάνικο ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology) και αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για Έλληνες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στα συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα. Οι απόφοιτοι του Ιδρύματος αυτού, εκτός από το πτυχίο τους, μπορούν επίσης να λάβουν Βεβαίωση η οποία συνυπογράφεται από το ΜΙΤ, και θα επιβεβαιώνει ότι το πτυχίο τους είναι σύμφωνο με τα εξαιρετικά ακαδημαϊκά επίπεδα του ΜΙΤ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν υψηλό επίπεδο CGPA, GRE score και TOEFL/IELTS score.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και για την υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.masdar.ac.ae

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Σας ενημερώνουμε, ότι για το διάστημα από τις 7/9/2021 έως και 30/9/2021, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
1. Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο Υπουργείο απαγορεύεται από τις 7 έως και τις 10/9/2021 και από τις 18 έως και τις 30/9/2021 για όλη τη διάρκεια της ημέρας.
2. Επιτρέπεται η είσοδος των ταχυμεταφορέων μόνο για κατάθεση φακέλων στο κεντρικό πρωτόκολλο.

Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top