28-05-12 Χορήγηση δέκα υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές από το κρατικό Ινστιτούτο MASDAR στα Η.Α.Ε.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Καταληκτική ημερομηνία:   31 ΜΑΪΟΥ 2012 για υποβολή αιτήσεων

Το Ίδρυμα MASDAR Ινστιτούτο Επιστημών και Τεχνολογίας “MASDAR Institute of Science and Technology”, στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προσφέρει δέκα (10) μεταπτυχιακές υποτροφίες, σε Έλληνες αριστούχους φοιτητές, που επιθυμούν ν’ ακολουθήσουν προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, στους ακόλουθους τομείς:

1.Mechanical Engineering (Μηχανολόγοι Μηχανικοί),

2.Materials Science and Engineering (Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών),

3.Water and Environmental Engineering (Ύδατα και Περιβαλλοντική Μηχανική),

4.Computing and Information Science (Πληροφορική και Επιστήμες Πληροφορίας),

5.Engineering Systems and Management (Μηχανικά Συστήματα και Διαχείριση),

6.Electrical Power Engineering (Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί),

7.Microsystems Engineering (Μηχανικοί Μικροσυστημάτων) και

8.Chemical Engineering (Χημικοί Μηχανικοί).

 

Δίνεται πλήρης υποτροφία με κάλυψη όλων των εξόδων διαμονής και φοίτησης από την κρατική εταιρεία MASDAR.

Το Ινστιτούτο αυτό είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Συνεργάζεται με το Αμερικάνικο ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology) και αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για Έλληνες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στα συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα. Οι απόφοιτοι του Ιδρύματος αυτού, εκτός από το πτυχίο τους, μπορούν επίσης να λάβουν Βεβαίωση η οποία συνυπογράφεται από το ΜΙΤ, και θα επιβεβαιώνει ότι το πτυχίο τους είναι σύμφωνο με τα εξαιρετικά ακαδημαϊκά επίπεδα του ΜΙΤ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν υψηλό επίπεδο CGPA, GRE score και TOEFL/IELTS score.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και για την υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.masdar.ac.ae

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top