10-04-12 Πρόγραμμα υποτροφιών VRIκα! για μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία

Το Γαλλικό κράτος δια της Πρεσβείας του στην Αθήνα και του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών (Σίνα 31, 106 80 Αθήνα, τηλέφωνο 210 33 98600, www.ifa.gr ) χορηγεί υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές (MSc, MBA ή Μάστερ εξειδίκευσης) στο πλαίσιο του προγράμματος VRIκα! σε Έλληνες και Ευρωπαίους φοιτητές, για τις Μεγάλες Σχολές και εξέχοντα Γαλλικά πανεπιστήμια, για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Η υποτροφία αφορά στα έξοδα διαβίωσης, είναι ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (€10.000) και χρηματοδοτείται από κοινού από τη Γαλλική Πρεσβεία και τους εταίρους της στην Ελλάδα, την Εμπορική Τράπεζα και το Ίδρυμα Στασινοπούλου.

Το πρόγραμμα αφορά κατά προτεραιότητα κύκλους σπουδών που σχετίζονται με τους τομείς της Μηχανικής, των Οικονομικών, της Διοίκησης Επιχειρήσεων ή των Νέων Τεχνολογιών της Πληροφορικής και της Επικοινωνίας, της Νομικής και της Αρχιτεκτονικής, χωρίς ωστόσο να εξαιρούνται άλλες επιστήμες.

Η αριστεία είναι το πρωταρχικό κριτήριο επιλογής στο πλαίσιο του προγράμματος VRIκα!

Η υποβολή των αιτήσεων ορίζεται μέχρι τις 15 Μαΐου 2012 στην ιστοσελίδα: http://www.vrika.org

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top