09-04-12 Διαγωνισμός και Βραβεία 2012 του BIAL Foundation


Το Ίδρυμα BIAL της Πορτογαλίας (BIAL Foundation) διοργανώνει διαγωνισμό που οδηγεί στη χορήγηση Βραβείων Ιατρικής για το 2012.

Τα Βραβεία που απονέμονται είναι:
1. Μέγα Βραβείο Ιατρικής του Ιδρύματος BIAL.
Απονέμεται σε γραπτή μελέτη, συνταγμένη ειδικά για το σκοπό αυτό, πάνω σε οποιοδήποτε ιατρικό θέμα. Απονέμεται μόνο σε έρευνα εξαιρετικής ποιότητας και επιστημονικής επάρκειας.
Το βραβείο περιλαμβάνει: Δίπλωμα και χρηματικό έπαθλο, αξίας διακοσίων χιλιάδων ευρώ € 200.000.-
2. Βραβείο στην Κλινική Ιατρική του Ιδρύματος BIAL.
Απονέμεται σε γραπτή μελέτη, συνταγμένη ειδικά για το σκοπό αυτό, πάνω σε οποιοδήποτε ιατρικό θέμα, κλινικής πρακτικής. Απονέμεται  έργα εξαιρετικής ποιότητας και επάρκειας. Τουλάχιστον ένας από τους συγγραφείς θα πρέπει να είναι ιατρός από πορτογαλόφωνη χώρα.
Το βραβείο περιλαμβάνει: Δίπλωμα και χρηματικό έπαθλο, αξίας εκατό χιλιάδων ευρώ € 100.000.-  καθώς και την πρώτη και αποκλειστική εκτύπωση των μελετών  από 7.000 -15.000 αντίτυπα.  
3. Εύφημη μνεία: περιλαμβάνει Δίπλωμα και χρηματικό έπαθλο, αξίας δέκα χιλιάδων ευρώ € 10.000.-

Τα χρηματικά έπαθλα υπόκεινται στην Πορτογαλική φορολογική νομοθεσία.

Η συμμετοχή των υποψηφίων θα πρέπει να είναι σε μορφή PDF και συνταγμένη στα Αγγλικά ή Πορτογαλικά.

Οι μελέτες θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση fundacao@bial.com το αργότερο μέχρι 31 Οκτωβρίου 2012.  

Δύο αντίγραφα θα πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικώς στο Ίδρυμα BIAL στην διεύθυνση:
BIAL Foundation,
A’ Av. da Siderurgia Nacional,
4745-457 S. Mamede do Coronado,
Portugal.

Η αξιολόγηση και επιλογή θα πραγματοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του BIAL στο οποίο συμμετέχουν Καθηγητές Ιατρικής από τα μεγαλύτερα Πορτογαλικά πανεπιστήμια και τον Πορτογαλικό Ιατρικό Σύλλογο.

Τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν δημοσίως τον Απρίλιο του 2013, εκτός εξαιρετικής περίστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό του Ιδρύματος BIAL οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος BIAL www.bial.com , ή από το ίδιο το Ίδρυμα στο τηλέφωνο +351 22 986 6100, φαξ +351 22 986 6190, e-mail: fundacao@bial.com

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top