Το Ίδρυμα BIAL της Πορτογαλίας (BIAL Foundation) διοργανώνει διαγωνισμό που οδηγεί στη χορήγηση Βραβείων Ιατρικής για το 2012.

Τα Βραβεία που απονέμονται είναι:
1. Μέγα Βραβείο Ιατρικής του Ιδρύματος BIAL.
Απονέμεται σε γραπτή μελέτη, συνταγμένη ειδικά για το σκοπό αυτό, πάνω σε οποιοδήποτε ιατρικό θέμα. Απονέμεται μόνο σε έρευνα εξαιρετικής ποιότητας και επιστημονικής επάρκειας.
Το βραβείο περιλαμβάνει: Δίπλωμα και χρηματικό έπαθλο, αξίας διακοσίων χιλιάδων ευρώ € 200.000.-
2. Βραβείο στην Κλινική Ιατρική του Ιδρύματος BIAL.
Απονέμεται σε γραπτή μελέτη, συνταγμένη ειδικά για το σκοπό αυτό, πάνω σε οποιοδήποτε ιατρικό θέμα, κλινικής πρακτικής. Απονέμεται  έργα εξαιρετικής ποιότητας και επάρκειας. Τουλάχιστον ένας από τους συγγραφείς θα πρέπει να είναι ιατρός από πορτογαλόφωνη χώρα.
Το βραβείο περιλαμβάνει: Δίπλωμα και χρηματικό έπαθλο, αξίας εκατό χιλιάδων ευρώ € 100.000.-  καθώς και την πρώτη και αποκλειστική εκτύπωση των μελετών  από 7.000 -15.000 αντίτυπα.  
3. Εύφημη μνεία: περιλαμβάνει Δίπλωμα και χρηματικό έπαθλο, αξίας δέκα χιλιάδων ευρώ € 10.000.-

Τα χρηματικά έπαθλα υπόκεινται στην Πορτογαλική φορολογική νομοθεσία.

Η συμμετοχή των υποψηφίων θα πρέπει να είναι σε μορφή PDF και συνταγμένη στα Αγγλικά ή Πορτογαλικά.

Οι μελέτες θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση fundacao@bial.com το αργότερο μέχρι 31 Οκτωβρίου 2012.  

Δύο αντίγραφα θα πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικώς στο Ίδρυμα BIAL στην διεύθυνση:
BIAL Foundation,
A’ Av. da Siderurgia Nacional,
4745-457 S. Mamede do Coronado,
Portugal.

Η αξιολόγηση και επιλογή θα πραγματοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του BIAL στο οποίο συμμετέχουν Καθηγητές Ιατρικής από τα μεγαλύτερα Πορτογαλικά πανεπιστήμια και τον Πορτογαλικό Ιατρικό Σύλλογο.

Τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν δημοσίως τον Απρίλιο του 2013, εκτός εξαιρετικής περίστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό του Ιδρύματος BIAL οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος BIAL www.bial.com , ή από το ίδιο το Ίδρυμα στο τηλέφωνο +351 22 986 6100, φαξ +351 22 986 6190, e-mail: fundacao@bial.com

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Σας ενημερώνουμε, ότι για το διάστημα από τις 7/9/2021 έως και 30/9/2021, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
1. Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο Υπουργείο απαγορεύεται από τις 7 έως και τις 10/9/2021 και από τις 18 έως και τις 30/9/2021 για όλη τη διάρκεια της ημέρας.
2. Επιτρέπεται η είσοδος των ταχυμεταφορέων μόνο για κατάθεση φακέλων στο κεντρικό πρωτόκολλο.

Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top