Η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας προσφέρει δέκα (10) υποτροφίες για  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Κύπρου σε Έλληνες, για τον Σεπτέμβριο του 2012.

Τα Προγράμματα MBA του Πανεπιστημίου της Κύπρου στοχεύουν στην παροχή μιας μοναδικής εκπαιδευτικής εμπειρίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με Διεθνή πρότυπα, λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της αγοράς και τη σύγχρονη φιλοσοφία στη διοίκηση.

Το Πρόγραμμα MBA Πλήρους Φοίτησης έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες αποφοίτων και εργαζόμενων επαγγελματιών.

Η διάρκεια του Προγράμματος είναι δώδεκα μήνες και διεξάγεται στην Αγγλική.

Το συνολικό ύψος των διδάκτρων για όλη τη διάρκεια του Προγράμματος MBA είναι €10.250,00. Οι παραχωρηθείσες υποτροφίες είναι:
- πέντε υποτροφίες μέχρι και € 5.125,00 και
- πέντε υποτροφίες μέχρι και € 3.416,00.

Προϋποθέσεις αποδοχής στο Πρόγραμμα MBA:
1. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πρώτο πτυχίο από αναγνωρισμένο Πανεπιστημιακό ίδρυμα .
2. Οι φοιτητές θα πρέπει έχουν καλή ακαδημαϊκή επίδοση και τουλάχιστον τρία (3) χρόνια επαγγελματικής πείρας.
3. Δύο (2) συστατικές επιστολές.
4. Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας με πιστοποιητικό επιτυχίας TOEFL ή IELTS ή GCE ή ισότιμο, εκτός των περιπτώσεων απόκτησης τίτλου από Πανεπιστήμιο του οποίου η γλώσσα διδασκαλίας ήταν η Αγγλική.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα MBA
οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου στο τηλέφωνο +357 22893600 στους υπεύθυνους καθηγητές του Προγράμματος MBA, κ. Ανδρέα Χαρίτου, κ. Ανδρέα Σωτηρίου και κ. Γιώργο Χατζηνικολάου.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Σας ενημερώνουμε, ότι για το διάστημα από τις 7/9/2021 έως και 30/9/2021, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
1. Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο Υπουργείο απαγορεύεται από τις 7 έως και τις 10/9/2021 και από τις 18 έως και τις 30/9/2021 για όλη τη διάρκεια της ημέρας.
2. Επιτρέπεται η είσοδος των ταχυμεταφορέων μόνο για κατάθεση φακέλων στο κεντρικό πρωτόκολλο.

Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top