22-11-11 Ενημερωτικό Πρόγραμμα Fulbright για Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Η.Π.Α. και Υποτροφίες

Ενημερωτικό Πρόγραμμα Fulbright  για Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Η.Π.Α. και Υποτροφίες

Το Ίδρυμα Fulbright στην Ελλάδα, Βασιλίσσης Σοφίας 6, 106 74 Αθήνα, 1ος όροφος, http://www.fulbright.gr, τηλέφωνα +30 210 7241 811, +30 210 729 2023, φαξ +30 210 722 6510, ηλ. διεύθυνση: greekprogram@fulbright.gr, ιστοσελίδα www.fulbright.gr διοργανώνει ενημερωτικό πρόγραμμα για μεταπτυχιακές σπουδές στις Η.Π.Α. και τις υποτροφίες Fulbright για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, την Τετάρτη, 7 Δεκεβρίου 2011 και ώρα 11.00-13.00, στα γραφεία του Ιδρύματος στην Αθήνα, Βασ.Σοφίας 6, 1ος όροφος.

Το ενημερωτικό πρόγραμμα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ.

Κρατήσεις θέσεων γίνονται μόνο με εγγραφή στο greekprogram@fulbright.gr (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Κατά τη διάρκεια τουFulbright Open House οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα παρακάτω θέματα:

  • πώς να κάνουν την σωστή επιλογή του Πανεπιστημίου,
  • αιτήσεις για μεταπτυχιακές σπουδές στις Η.Π.Α.,
  • κριτήρια και αιτήσεις για τις υποτροφίες Fulbright,
  • συστατικές επιστολές,
  • φοιτητική ζωή στις Η.Π.Α.,
  • περιεχόμενο της συνέντευξης και τρόπος επιλογής των υποτρόφων.

Παλαιοί υπότροφοι του Ιδρύματος Fulbright θα μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους τις εμπειρίες τους και θα δώσουν πρακτικές πληροφορίες για τις σπουδές και τον τρόπο ζωής στις Η.Π.Α..

Το Ίδρυμα Fulbright είναι ένα διεθνές πρόγραμμα εκπαιδευτικών και πολιτιστικών ανταλλαγών που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1948. Στα 64 χρόνια λειτουργίας του, έχει χορηγήσει υποτροφίες σε περισσότερους από 4.700 Έλληνες και Αμερικανούς, ενώ ταυτόχρονα έχει προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για σπουδές στις Η.Π.Α. σε χιλιάδες πολίτες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Fulbright http://www.fulbright.gr/greek_graduate.html

Για αιτήσεις και αναλυτικές πληροφορίες των προγραμμάτων υποτροφιών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά 10.00-14.30 (εκτός Τετάρτης ) στα τηλέφωνα 210 7241 811 ή 210 7241 812 (εσωτ.3) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση greekprogram@fulbright.gr Για περισσότερες πληροφορίες, ενημέρωση, προθεσμίες υποβολής αιτήσεων, νέα προγράμματα και ειδικές υποτροφίες μπορεί κανείς να συμβουλευτεί την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Fulbright www.fulbright.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Για την επίτευξη της αποφυγής συνωστισμού, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού με τις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας και της αναλογίας ενός ατόμου ανά 16 τ.μ. και με υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικό χώρο εφόσον δεν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top