20-09-11 Πρόγραμμα υποτροφιών από Πανεπιστήμια του Χονγκ Κονγκ σε Έλληνες σπουδαστές

Πρόγραμμα υποτροφιών από Πανεπιστήμια του Χονγκ Κονγκ σε Έλληνες σπουδαστές

Το Συμβούλιο Υποτροφιών Έρευνας του Χονγκ Κονγκ προσφέρει ένα Πρόγραμμα (Scheme) Υποτροφιών για Διδακτορικές Σπουδές στα Πανεπιστήμια του Χονγκ Κονγκ για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Το πρόγραμμα υποτροφιών (Scheme) έχει ως στόχο να προσελκύσει κορυφαίους διεθνείς φοιτητές, οι οποίοι θα κάνουν έρευνα και θα πραγματοποιήσουν διδακτορικές σπουδές στα παγκοσμίου επιπέδου Ερευνητικά Ιδρύματα του Χονγκ Κονγκ.

Η υποτροφία καλύπτει ετησίως, για χρονικό διάστημα τριών χρόνων από το ακαδημαϊκό έτος 2012/13:

1. HK$20,000 (περίπου US$2,600) μηνιαίως,

2. HK$10,000 (περίπου US$1,300) για έξοδα: διαλέξεων και μετακίνησης στο πλαίσιο της διδακτορικής έρευνας των υποτρόφων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων η 1η Δεκεμβρίου 2011.

Για την διαδικασία της αίτησης και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με τους υπεύθυνους του προγράμματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση  HKPF@ugc.edu.hk ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Scheme www.rgc.edu.hk/hkphd .

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top