11-01-17 Χορήγηση τριών (3) υποτροφιών σε Έλληνες φοιτητές για μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στην αγγλική γλώσσα από τo Beijing Institute of Technology (BIT) για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Πεκίνου(Beijing Institute of Technology - BIT) ανακοινώνει ότι έχει προγραμματίσει την παροχή τριών (3) υποτροφιών για μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών σε Έλληνες αποφοίτους για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.
Οι υποτροφίες καλύπτουν:
-Διετή ή τετραετή κύκλο σπουδών επιπέδου Μάστερ ή Διδακτορικού αντιστοίχως.
-Αναφέρονται στα γνωστικά πεδία της σελίδας 5 του συνημμένου αρχείου PDF (BIT Admission Book 2017).
-Δεν είναι υποχρεωτική η πλήρης αντιστοίχιση, αλλά μόνον η συνάφεια των προπτυχιακών και των σκοπούμενων μεταπτυχιακών σπουδών ως προς το γνωστικό αντικείμενο.
-Δεν καλύπτονται τα έξοδα αεροπορικής μετάβασης προς Κίνα και επιστροφής.
-Η υποτροφία συνοδεύεται από μηνιαίο επίδομα (βλ. συνημμένο).
-Οι φοιτητές μπορούν να διαμένουν δωρεάν σε φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου ή εκτός – με δικά τους έξοδα.
-Στην υποτροφία δεν περιλαμβάνεται η εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας η οποία είναι προαιρετική και μπορεί να γίνει με έξοδα του σπουδαστή.
-Γλώσσα διδασκαλίας και εξετάσεων δύναται να είναι μόνον η αγγλική (βλ. πίνακα γνωστικών πεδίων και προσφερόμενα πτυχία σε αυτή).
-Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων είναι η 24η Φεβρουαρίου 2017. Oι υποψήφιοι θα πρέπει να τις καταθέσουν ή να τις αποστείλουν ταχυδρομικά ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ μαζί με τα δικαιολογητικά τους στo Kεντρικό πρωτόκολλο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Ανδρέα Παπανδρέου 37, 15180 - Μαρούσι, [Ηλεκτρικός σταθμός: Νερατζιώτισσα - Ισόγειο- Γραφείο 0103]).
-Hμερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων προς το CSC Online Application System (http://laihua.csc.edu.cn) είναι από 1-1-2017 έως 31-3-2017.
-Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο συνημμένο αρχείο PDF ή στο email: jiapeishen@bit.edu.cn

Tο έγγραφο σε μορφή pdf

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Σας ενημερώνουμε, ότι για το διάστημα από τις 7/9/2021 έως και 30/9/2021, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
1. Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο Υπουργείο απαγορεύεται από τις 7 έως και τις 10/9/2021 και από τις 18 έως και τις 30/9/2021 για όλη τη διάρκεια της ημέρας.
2. Επιτρέπεται η είσοδος των ταχυμεταφορέων μόνο για κατάθεση φακέλων στο κεντρικό πρωτόκολλο.

Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top