12ο Θερινό σχολείο στο Πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνας στη Σλοβενία

Η Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λιουμπλιάνας στη Σλοβενία διοργανώνει το 12ο θερινό σχολείο της Σλοβενίας με θέμα ”Take the Best from East and West”, («Αποκομίζουμε το καλύτερο από την Ανατολή και τη Δύση»), από τις 4 Ιουλίου 2011 έως τις 22 Ιουλίου 2011.

Το πρόγραμμά απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, θα διεξαχθεί στην Αγγλική Γλώσσα και περιλαμβάνει: διαλέξεις, ομάδες εργασίας, κοινωνικές δραστηριότητες και επισκέψεις σε δύο από τις πιο σημαντικές εταιρείες της Σλοβενίας.

Κόστος συμμετοχής 850€.

Στην τιμή περιλαμβάνονται: τα δίδακτρα, υλικό για την μελέτη των μαθημάτων, η χρήση βιβλιοθήκης και ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι επισκέψεις στις εταιρείες, εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών, δύο ημερήσια γεύματα (πρωινό και μεσημεριανό γεύμα, μόνο τις καθημερινές), η διαμονή στην φοιτητική Εστία-χρήση μπάνιου και κουζίνας-.

Δίδακτρα εκμάθησης Σλοβενικής Γλώσσας: 150 €.

Δεν περιλαμβάνονται: αεροπορικό εισιτήριο από και προς την Λιουμπλιάνα, υγειονομική και νοσοκομειακή κάλυψη (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εφοδιαστεί με το κατάλληλο έντυπο υγειονομικής και νοσοκομειακής περίθαλψης σε χώρες της Ε.Ε.), τα υπόλοιπα γεύματα, οι οργανωμένες επισκέψεις στα περίχωρα της Λιουμπλιάνας (Σαββατοκύριακα), τα προσωπικά έξοδα.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης: η 9 Απριλίου 2011. Οι αιτούντες θα ειδοποιηθούν έως τις 22 Απριλίου.

Για την διαδικτυακή αίτηση και για περισσότερες πληροφορίες,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: http://www.ef.uni-lj.si/summerschool ή να επικοινωνήσουν με την Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λιουμπλιάνας, Γραφείο Διεθνών Σχέσεων, Kardeljeva pl.17, 1000 Ljubljana, Slovenia, τηλ. (+386) 1 5892 486 ή (+386) 1 5892 805, fax (+386) 1 5892 693, ηλεκτρονική διεύθυνση: summer.school@ef.uni-lj.si , ιστοσελίδα: www.ef.uni-lj.si/summerschool/ .

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Σας ενημερώνουμε, ότι για το διάστημα από τις 7/9/2021 έως και 30/9/2021, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
1. Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο Υπουργείο απαγορεύεται από τις 7 έως και τις 10/9/2021 και από τις 18 έως και τις 30/9/2021 για όλη τη διάρκεια της ημέρας.
2. Επιτρέπεται η είσοδος των ταχυμεταφορέων μόνο για κατάθεση φακέλων στο κεντρικό πρωτόκολλο.

Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top