Υποτροφία σε  αριστούχο μαθητή με διάκριση στις θετικές επιστήμες

Σας γνωρίζουμε ότι το Αμερικάνικο Ίδρυμα « CENTER FOR EXCELLENCE IN EDUCATION (CEE)» πρόκειται να χορηγήσει μία (1) υποτροφία σε έναν αριστούχο Έλληνα μαθητή, ο οποίος έχει διακριθεί στις θετικές επιστήμες.

Το Πρόγραμμα υποτροφιών περιλαμβάνει την παρακολούθηση μαθημάτων στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης ( Μ. Ι .Τ. ),  από 18 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουλίου 2010 και αφορά μαθητές από 15 έως 17 ετών.

Παρακαλούμε να μας προτείνετε το όνομα ενός υποψηφίου, ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, προκειμένου η Επιτροπή που θα συγκροτηθεί στο Υπουργείο για το σκοπό αυτό να επιλέξει τον μαθητή, που θα παρακολουθήσει το παραπάνω πρόγραμμα.

Στον μαθητή, που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα, το Κέντρο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής, διατροφής και διδάκτρων. Ο μαθητής θα καταβάλει τα έξοδα μετάβασης – επιστροφής και λοιπά ατομικά έξοδα. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε, στη διεύθυνση  www.cee.org ή για την αίτηση των υποψηφίων  στο http://www.cee.org/programs/rsi/forms .

Για το έγγραφο πατήστε εδώ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Σας ενημερώνουμε, ότι για το διάστημα από τις 7/9/2021 έως και 30/9/2021, των Σαββάτων συμπεριλαμβανομένων, που διενεργούνται Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
1. Η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο Υπουργείο απαγορεύεται από τις 7 έως και τις 10/9/2021 και από τις 18 έως και τις 30/9/2021 για όλη τη διάρκεια της ημέρας.
2. Επιτρέπεται η είσοδος των ταχυμεταφορέων μόνο για κατάθεση φακέλων στο κεντρικό πρωτόκολλο.

Συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top