Πρόγραμμα υποτροφιών Πανεπιστημίου Lingnan Χονγκ Κονγκ

Το Πανεπιστήμιο Lingnan του Χονγκ Κονγκ προσφέρει ένα πρόγραμμα υποτροφιών για προπτυχιακές σπουδές, για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.

Το πρόγραμμα αρχίζει το Σεπτέμβριο του 2011. Η διάρκεια των υποτροφιών είναι μέχρι τρία χρόνια. Η ετήσια υποτροφία ορίζεται σε HK$ 120.000 ( περίπου US$  15.385 ) ανά ακαδημαϊκό έτος σπουδών, το οποίο καλύπτει δίδακτρα, διαμονή σε φοιτητικό ξενώνα καθώς και άλλα έξοδα σπουδών και διαβίωσης. Το Πανεπιστήμιο Lingnan προσφέρει προγράμματα στις Καλές Τέχνες, στις Οικονομικές και Κοινωνικές σπουδές, για προ-πτυχιακές, μεταπτυχιακές σπουδές και για την εκπόνηση διδακτορικού τίτλου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους από τις 15 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2011. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις υποτροφίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LN.edu.hk/admissions/da/intl ή να επικοινωνούν με την κα Merry CHEY στο e-mail:  merrychey@LN.edu.hk και τηλεφωνικά στο (00852)2616 8774 και την κα Elizabeth CHEUNG στο e-mail: elizabethcheung@LN.edu.hk και τηλεφωνικά  στο (00852)2616 8778.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων . Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top