Ενημερωτικό πρόγραμμα για μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ και υποτροφίες του Ιδρύματος Fulbright.

Το Ίδρυμα Fulbright οργανώνει δωρεάν ενημερωτικό πρόγραμμα υποτροφιών, για μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ και για υποτροφίες Fulbright, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010, στις 11-13.00, στο γραφείο του Ιδρύματος, Βασ. Σοφίας 6, στον 1ο όροφο, στην Αθήνα. Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται μόνο με εγγραφή στο greekprogram@fulbright.gr και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αντίστοιχη ημερίδα θα διοργανωθεί από το γραφείο του Ιδρύματος Fulbright στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ. 2310 242 904 και στο e-mail: edadthes@fulbright.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κανείς να επισκεφτεί την ιστοσελίδα http://www.fulbright.gr/greek_graduate.html . Για την υποβολή αιτήσεων και για αναλυτικές πληροφορίες των προγραμμάτων υποτροφιών, δίνονται πληροφορίες καθημερινά από τις 10.00-14.30 ( εκτός Τετάρτης ) στο 210 7241811 ή στο 210 7241812 ext 3 ή στο e-mail: greekprogram@fulbright.gr .

Για μεγαλύτερη ενημέρωση, ως προς τα νέα προγράμματα, τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και τις ειδικές υποτροφίες μπορεί κανεί να συμβουλευτεί την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Fulbright www.fulbright.gr.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων . Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top