13-01-17 Πρόσληψη εκπαιδευτικού για τη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών του Καθολικού δόγματος

13-01-17 Πρόσληψη εκπαιδευτικού για τη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών του Καθολικού δόγματος

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το διδακτικό έτος 2016-2017 προσλαμβάνεται ο Σκλάβος Ιωάννης του Μάριου για τη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών του Καθολικού δόγματος στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων.

Ο προσλαμβανόμενος οφείλει να παρουσιαστεί στην οικεία Διεύθυνση για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 16 έως την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, όπου και θα τοποθετηθεί με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε δημοτικά σχολεία της Τήνου για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών του Καθολικού δόγματος μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top