22-12-21 Πρόσκληση για συμμετοχή στο World Youth Forum (Sharm El  Sheikh,  10 - 13.01.2022  με θέμα  «Μαζί επιστρέφουμε: Ο κόσμος μετά την πανδημία COVID-19» 

Η Πρεσβεία της Αιγύπτου ενημερώνει για τη διεξαγωγή του επερχόμενου World Youth Forum στο Sharm El Sheikh, από τις 10 έως τις 13 Ιανουαρίου 2022. Το θέμα του Forum είναι «Μαζί επιστέφουμε: Ο κόσμος μετά την πανδημία COVID-19».  Οι επί μέρους θεματικές που θα  συζητηθούν  είναι σχετικές  με τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία, την ενέργεια, την κλιματική αλλαγή, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διαδρομές προς την ανάκαμψη, τον ρόλο των διεθνών οργανισμών στην αντιμετώπιση της πανδημίας, τα μέσα προσαρμογής και την ψηφιοποίηση μετά την πανδημία.

Στο πλαίσιο του Forum θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως προσομοίωση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών και θέατρο για νέους με θέμα τις τέχνες και τον πολιτισμό ως μέρος της ανάπτυξης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι νέες και οι νέοι ηλικίας 18 – 30 ετών, με φυσική παρουσία ή διαδικτυακή συμμετοχή.

Πληροφορίες για συμμετοχή και ενδεχόμενη εγγραφή μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στην ηλεκτρονική σελίδα: https://register.wyfegypt.com

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών θα επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Για την επίτευξη της αποφυγής συνωστισμού, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού με τις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας και με υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικό χώρο.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top