05-03-21 Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Ε.Ε. για τη συμμετοχή σε Ομάδα Εμπειρογνωμόνων για μια ποιοτική επένδυση στην εκπαίδευση και κατάρτιση/ Expert Group on quality investment in education and training."

Η Ε.Ε. απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε μία νέα Ομάδα Εμπειρογνωμόνων με αντικείμενο την ποιοτική επένδυση στην εκπαίδευση και κατάρτιση.

Η Ομάδα Εμπειρογνωμόνων θα διεξάγει μία σε βάθος ανάλυση των υπαρχόντων στοιχείων για να ανιχνεύσει πολιτικές που μπορούν με ουσιαστικό τρόπο να ενισχύσουν τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης και κατάρτισης καθώς επίσης τη συμπεριληπτικότητα, ενώ παράλληλα θα βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα των δαπανών στον τομέα αυτό. Η ανάλυση θα εστιάσει στα εξής θέματα: α) εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτές, β) διαχείριση των εκπαιδευτικών υποδομών και των φυσικών και ανθρωπίνων πόρων και γ) ψηφιακή εκπαίδευση.

Η Ομάδα των Εμπειρογνώμων θα συμπεριλαμβάνει ακαδημαϊκούς και εμπειρογνώμονες σε θέματα εκπαίδευσης από τον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, οι οποίοι θα συναντώνται τακτικά.  Η πρώτη συνάντηση θα λάβει χώρα την άνοιξη του 2021.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης εκπνέει την 20η Μαρτίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, και οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής  αίτησης, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ec.europa.eu/education/news/call-expression-interest-commission-expert-group-quality-investment-education_en

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων. Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top