05-03-21 Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Ε.Ε. για τη συμμετοχή σε Ομάδα Εμπειρογνωμόνων για μια ποιοτική επένδυση στην εκπαίδευση και κατάρτιση/ Expert Group on quality investment in education and training."

05-03-21 Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Ε.Ε. για τη συμμετοχή σε Ομάδα Εμπειρογνωμόνων για μια ποιοτική επένδυση στην εκπαίδευση και κατάρτιση/ Expert Group on quality investment in education and training."

Η Ε.Ε. απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε μία νέα Ομάδα Εμπειρογνωμόνων με αντικείμενο την ποιοτική επένδυση στην εκπαίδευση και κατάρτιση.

Η Ομάδα Εμπειρογνωμόνων θα διεξάγει μία σε βάθος ανάλυση των υπαρχόντων στοιχείων για να ανιχνεύσει πολιτικές που μπορούν με ουσιαστικό τρόπο να ενισχύσουν τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης και κατάρτισης καθώς επίσης τη συμπεριληπτικότητα, ενώ παράλληλα θα βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα των δαπανών στον τομέα αυτό. Η ανάλυση θα εστιάσει στα εξής θέματα: α) εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτές, β) διαχείριση των εκπαιδευτικών υποδομών και των φυσικών και ανθρωπίνων πόρων και γ) ψηφιακή εκπαίδευση.

Η Ομάδα των Εμπειρογνώμων θα συμπεριλαμβάνει ακαδημαϊκούς και εμπειρογνώμονες σε θέματα εκπαίδευσης από τον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, οι οποίοι θα συναντώνται τακτικά.  Η πρώτη συνάντηση θα λάβει χώρα την άνοιξη του 2021.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης εκπνέει την 20η Μαρτίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, και οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής  αίτησης, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ec.europa.eu/education/news/call-expression-interest-commission-expert-group-quality-investment-education_en

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top