20-06-17 Πρόσκληση σε σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών

20-06-17 Πρόσκληση σε σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών 

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV), του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο πλαίσιο του τρέχοντος προγράμματός του για τα έτη 2016-2019, με τίτλο “Languages at the heart of learning” και των επιμορφωτικών δραστηριοτήτων που παρέχει για τα κράτη-μέλη του, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Digital literacy for the teaching and learning of languages”, στην έδρα του, το Graz της Αυστρίας, 10-11 Οκτωβρίου 2017.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: εκπαιδευτές εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών, εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την εκπαίδευση ενηλίκων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει επίσης να έχουν βασικές γνώσεις χρήσης Η.Υ. και Internet.

Γλώσσες εργασίας σεμιναρίου: Αγγλικά και Γαλλικά, με ταυτόχρονη διερμηνεία.

Επιτροπή του ΥΠ.Π.Ε.Θ. θα επιλέξει έναν (01) υποψήφιο από τη χώρα μας για το σεμινάριο.

Ο επιλεγείς/επιλεγείσα θα πρέπει υποχρεωτικά να συμμετάσχει και στις τρεις φάσεις του σεμιναρίου: στην online προπαρασκευαστική φάση, πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, στις εργασίες που θα απαιτηθούν καθ’ όλη τη διάρκειά του και στις υποχρεώσεις διάχυσης των αποτελεσμάτων του, μετά τη λήξη του.

Προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων ενδιαφερομένων: Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 (αποστολή στο mail: ampo@minedu.gov.gr ). Οι ενδιαφερόμενοι εκτός από την αίτηση (συνημμένα), θα πρέπει να αποστείλουν Βιογραφικό Σημείωμα, κάνοντας αναφορά στις σπουδές τους, σε τυχόν επιμόρφωση ή/και οποιαδήποτε άλλη κατάρτιση και εργασιακή-επαγγελματική εμπειρία σχετική με το θέμα του ως άνω σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να ανοίξουν το σύνδεσμο του ECML:http://www.ecml.at/ECML-Programme/Programme2016-2019/Digitalliteracy/tabid/1797/language/en-GB/Default.aspx

Η φόρμα συμμετοχής στην Αγγλική γλώσσα 

Το κείμενο της πρόσκλησης στην Αγγλική γλώσσα 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι από τη Τετάρτη 5-9-2018 έως και την Πέμπτη 27-9-2018 διενεργούνται οι εξετάσεις των Ελλήνων του Εξωτερικού και οι Επαναληπτικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, συνεπώς τις ημέρες αυτές δεν θα λειτουργήσουν στο Υπουργείο Παιδείας οι ώρες κοινού.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)                                       

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top