11-04-12 Ανακοίνωση για τις διακρίσεις μαθητών σε πανελλήνια και παγκόσμια σχολικά πρωταθλήματα (2)

Ανακοίνωση Τύπου

 

ypdvmth_thumb_other250_0Ανακοίνωση για τις διακρίσεις μαθητών σε πανελλήνια και παγκόσμια σχολικά πρωταθλήματα

Στις  22  και 23 Μαρτίου 2012  διεξήχθη στο  Κιλκίς το  FINAL FOUR του αθλήματος της Χειροσφαίρισης των σχολικών αγώνων ΛΥΚΕΙΩΝ μαθητών και μαθητριών. Στους  αγώνες μαθητών , την 1η θέση κατέκτησε το 1ο ΓΕΛ Άργους (Αργολίδας), την 2η θέση κατέκτησε το Ιδιωτικό ΓΕΛ «Ελληνικό Κολλέγιο»  (Α΄ Θεσσαλονίκης), την 3η θέση κατέκτησε το Ιδιωτικό ΓΕΛ «Εκπαιδευτήρια Δούκα»  ( Β΄Αθήνας) και την 4η θέση κατέκτησε το  2ο ΓΕΛ Συκεών ( Β΄ Θεσσαλονίκης).  Στους  αγώνες μαθητριών, την 1η θέση κατέκτησε το  3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών (Πέλλας),  την 2η θέση κατέκτησε το 4ο ΓΕΛ Χανίων (Χανίων)  , την 3η θέση κατέκτησε το ΓΕΛ Νευροκοπίου (Δράμας )   και την 4η θέση κατέκτησε το 2ο ΓΕΛ  Σαλαμίνας ( Πειραιά).

Στους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες Χειροσφαίρισης (ISF ) την  Ελλάδα  στους μαθητές   θα εκπροσωπήσει  το Ιδιωτικό ΓΕΛ «Εκπαιδευτήρια Δούκα»  ( Β΄Αθήνας)  και στις μαθήτριες  το ΓΕΛ Νευροκοπίου (Δράμας ) . Η αποστολή αναχωρεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2012 για το VARAZDIN  της ΚΡΟΑΤΙΑΣ και θα επιστρέψει την Κυριακή 22 Απριλίου 2012.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές και  μαθήτριές μας.

Για το  Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα  της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης η  ελληνική αποστολή  αναχώρησε   το Σάββατο 31 Μαρτίου  2012 για το CAGLIARI της ΙΤΑΛΙΑΣ  και  επέστρεψε την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012. Τη Χώρα μας εκπροσώπησαν η  σχολική  ομάδα μαθητριών  του  2ου ΓΕΛ Πεύκης (Β΄Αθήνας) η οποία κατέκτησε τη 4 η θέση και η  σχολική  ομάδα μαθητών του  1ου ΓΕΛ Σαλαμίνας (Πειραιά) η οποία κατέκτησε τη 12η θέση  σε σύνολο 18 χωρών αντίστοιχα . Η  ομάδα επίλεκτων μαθητών κατέκτησε την 17η θέση  σε σύνολο 18 χωρών  και η  ομάδα επίλεκτων μαθητριών  κατέκτησε την 7η θέση  σε σύνολο 8 χωρών.

Στις  5 Απριλίου και στις 6 Απριλίου  2012  διεξήχθη στο  Αγρίνιο του  Ν. Αιτωλοακαρνανίας, το  FINAL FOUR του αθλήματος   του Ποδοσφαίρου μαθητών, των σχολικών αγώνων ΛΥΚΕΙΩΝ. Την  1η θέση κατέκτησε το 7ο ΓΕΛ  Ηρακλείου (Ηρακλείου), την 2η θέση κατέκτησε το ΓΕΛ Σκύδρας (Πέλλας), την 3η θέση κατέκτησε το 1ο ΓΕΛ Καβάλας (Καβάλας) και την 4η θέση κατέκτησε το ΓΕΛ Μυκόνου ( Κυκλάδων)

Για το FINAL FOUR του αθλήματος  της  Πετοσφαίρισης ΛΥΚΕΙΩΝ   που  θα διεξαχθεί από τις 25-26 Απριλίου του 2012 στην πόλη της   Δράμας έχουν ήδη  προκριθεί οι ομάδες μαθητών του Ιδιωτικού ΓΕΛ «Εκπαιδευτήρια Ζωής» (Δ΄Αθήνας), του ΓΕΛ Νέας Ερυθραίας ( Β΄Αθήνας), και του 3ου ΓΕΛ  Αλεξανδρούπολης (Ν. Εβρου) ενώ την παραμονή του FINAL  FOUR (24 Απριλίου) θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ιδιωτικού ΓΕΛ «Ελληνικό Κολλέγιο» (Α΄ Θεσσαλονίκης) και του Λυκείου Πολεμιδίων Λεμεσού (Κύπρου) για πρόκριση στην τετράδα.

Οι σχολικές ομάδες μαθητριών που  έχουν ήδη  προκριθεί για το FINAL FOUR είναι το 6ο ΓΕΛ  Ζωγράφου (Α΄ Αθήνας),  το Ιδιωτικό ΓΕΛ «Σχολή Μωραΐτη» ( Β΄ Αθήνας ) και το  4ο ΓΕΛ  Λάρισας  ενώ την παραμονή του FINAL  FOUR (23 Απριλίου) θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ιδιωτικού ΓΕΛ «Ελληνικό Κολλέγιο» ( Α΄ Θεσσαλονίκης) και  του Λυκείου  «Α. Πέτρου και Παύλου»Λεμεσού   (Κύπρου) για πρόκριση στην τετράδα.

Για το FINAL FOUR του αθλήματος  της  Καλαθοσφαίρισης ΛΥΚΕΙΩΝ   που  θα διεξαχθεί από τις 24-25 Απριλίου του 2012 στα κλειστά γήπεδα του Περιστερίου και Αιγάλεω ( Γ΄Αθήνας)   έχουν ήδη  προκριθεί οι ομάδες μαθητών του 3ο ΓΕΛ  Ηρακλείου (Ηρακλείου),  του Ιδιωτικού ΓΕΛ «Εκπαιδευτήρια Δούκα» ( Β΄Αθήνας) , του  Ιδιωτικού ΓΕΛ  Ζωσιμαίας  ( Ιωαννίνων) ενώ την παραμονή (23 Απριλίου) θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ιδιωτικού ΓΕΛ «Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη» (Α΄ Θεσσαλονίκης) και  του Λυκείου «Α. Πέτρου και Παύλου» Λεμεσού (Κύπρου) για πρόκριση στην τετράδα.

Οι σχολικές ομάδες μαθητριών που  έχουν ήδη  προκριθεί για το FINAL FOUR είναι το 2ο ΓΕΛ  Άνω Λιοσίων (Δυτ. Αττικής), το Ιδιωτικό ΓΕΛ «Φρυγανιώτης» (Β΄ Θεσσαλονίκης), το  1ο ΓΕΛ  Κω (Δωδεκανήσου) ενώ την παραμονή  (23 Απριλίου) θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Ιδιωτικού ΓΕΛ «Αριστοτέλειο Κολλέγιο» (Α΄ Θεσσαλονίκης) και του Λυκείου  Κύκκου  Β΄ Λευκωσίας  (Κύπρου) για πρόκριση στην τετράδα.

 

Στις 6 Απριλίου 2012 ολοκληρώθηκε  στις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η Α΄ Φάση του αθλήματος του Κλασσικού Αθλητισμού Λυκείων.

Παράλληλα  συνεχίζεται ο προγραμματισμός και η διεξαγωγή των Αγώνων ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΆΣ για τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια της Χώρας. Τα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα ΛΥΚΕΙΩΝ , οι αγώνες ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΆΣ Δημοτικών και Γυμνασίων καθώς και οι ελληνικές αποστολές στα Παγκόσμια Σχολικά Πρωταθλήματα, πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Για την Ανακοίνωση Τύπου πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Για το χρονικό διάστημα από τις 21/9/2020 έως 4/10/2020 η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Για το χρονικό διάστημα από τις 14.09.2020 έως και τις 30.09.2020 δεν θα επιτρέπεται η διέλευση του κοινού, των δικηγόρων, των επισκεπτών καθώς και των υπαλλήλων, από την πτέρυγα Δ’ του Ισογείου και καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου.
Θα επιτρέπεται η είσοδος υπαλλήλων ταχυμεταφορών (couriers), καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας,. για να παραδώσουν δικαιολογητικά υποψηφίων με αθλητικές διακρίσεις ή με σοβαρές παθήσεις, προκειμένου, να κριθούν για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση..
Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top