01-07-11 Σχετικά με ρεπορτάζ που παρουσιάζουν ως αποκλειστικό το σχέδιο Νόμου για την Ανώτατη Εκπαίδευση (2)

Σχετικά με ρεπορτάζ που παρουσιάζουν ως αποκλειστικό το σχέδιο Νόμου για την Ανώτατη Εκπαίδευση διευκρινίζουμε:

 

Το προσχέδιο Νόμου για τις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση -όπως αναφέρει η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, στην επιστολή της στη Σύνοδο Πρυτάνεων- θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα στους Πρυτάνεις. Μέχρι τότε ό,τι δει το φως της δημοσιότητας σε ηλεκτρονικό ή έντυπο ΜΜΕ δεν απηχεί το Υπουργείο.

Καλή η επιδίωξη «αποκλειστικότητας», αλλά καλύτερη η αποτύπωση της πραγματικότητας.

Από το Γραφείο Τύπου

 
Για την Ανακοίνωση πατήστε εδώ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top