21-06-11 Προσφορά δωρεάν εισιτηρίων για τις Τελετές Έναρξης και Λήξης των SPECIAL OLYMPICS ΑΘΗΝΑ 2011 σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και το προσωπικό του Υπουργείου Παιδείας (2)

Ανακοίνωση Τύπου

Η εκτελεστική επιτροπή ΑΘΗΝΑ 2011, αναγνωρίζοντας την συνεισφορά του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στη διοργάνωση των Αγώνων Special Olympics 2011, αποφάσισε την παροχή ενός  δωρεάν εισιτηρίου για τις τελετές Έναρξης  (Σάββατο 25 Ιουνίου) και Λήξης (Δευτέρα 4 Ιουλίου) των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics AΘΗΝΑ 2011 με κάθε αγορά ενός  εισιτηρίου σε κάποια από τις ζώνες C1, C2,  και D2 .

 

 

Πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες και τα εισιτήρια στην ιστοσελίδα των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011:  http://www.athens2011.org/ceremonies.asp

 

Για την Ανακοίνωση πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top