03-02-11 Ανακοίνωση διαγωνισμών για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτου (2)

Δελτίο Τύπου

 

Ανακοίνωση διαγωνισμών για προσφορές για την παροχή και εγκατάσταση προσωπικών υπολογιστών, οθονών και την παροχή σχετικών υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού  Ινστιτούτου (Ε.Π.Ι.Φ.)

 

 

 

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο με έδρα τη Φλωρεντία προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει υποψηφιότητα για τους διαγωνισμούς που αφορούν στην παροχή και εγκατάσταση προσωπικών υπολογιστών, οθονών και την παροχή σχετικών υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου

 
 

Τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης 12:00)

 
Αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμούς καθώς και τα απαιτούμενα έγγραφα προς συμπλήρωση υπάρχουν στην ιστοσελίδα  του Ε.Π.Ι.Φ. http://www.eui.eu/About/Tenders.aspx.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top