12-01-11 Σχετικά με τις εγγραφές μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία (2)

Δελτίο Τύπου    

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα σχετικά με τις εγγραφές μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία  διευκρινίζουμε ότι σύμφωνα με τα Π.Δ. 200 & 201 (ΦΕΚ 161Α/13-7-98), άρθρα 7,§ 1, όπως τροποποιήθηκαν από το άρθρο 7, § 3 του Ν.2817/2000 (ΦΕΚ 78Α), οι εγγραφές των μαθητών για κάθε σχολικό έτος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση πραγματοποιούνται το διάστημα από 1 έως 21 Ιουνίου, του προηγούμενου σχολικού έτους.

 

Από το Γραφείο Τύπου
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Είσοδος κοινού

Α) Απαγορεύεται η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου και συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr, ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, http://mydocs.minedu.gov.gr).
Β) Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις επιτρέπεται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.
Γ) Κατά το ίδιο διάστημα δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη εξυπηρέτηση άνω των πέντε (5) ατόμων κάθε φορά.
Δ) Κατά το διάστημα εφαρμογής των έκτακτων μέτρων δεν συνιστάται η παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στους χώρους του Υπουργείου.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top