Ανακοίνωση - Προθεσμία Υποβολής Περιλήψεων στα Προγράμματα Θαλής, Αρχιμήδης (24-09-10) (3)

Με αφορμή τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις που υπεβλήθησαν από Πρυτάνεις, Προέδρους ΤΕΙ, Καθηγητές και συνδικαλιστικές οργανώσεις, η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας εξέτασε το αίτημα που έχει υποβληθεί για παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των συνοπτικών προτάσεων στην αγγλική γλώσσα για τα προγράμματα Θαλής-Αρχιμήδης.

Ταυτόχρονα, έλαβε υπόψη της τις διαμαρτυρίες πολλών ενδιαφερομένων που διαφωνούν με την επέκταση της προθεσμίας ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση, δεδομένου ότι οι ίδιοι ήταν συνεπείς στην τήρηση των προθεσμιών που είχαν δοθεί.

Συνεκτιμώντας όλες τις απόψεις, τα επιχειρήματα, τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην για πρώτη φορά ηλεκτρονική υποβολή ερευνητικών προτάσεων στην Ελλάδα αλλά και την ανάγκη να καθιερωθούν με όσο το δυνατόν ευρύτερη αποδοχή οι νέες αξιοκρατικές διαδικασίες αξιολόγησης των ερευνητικών προτάσεων, αποφασίστηκε όπως δοθεί παράταση στην ηλεκτρονική υποβολή των συνοπτικών προτάσεων μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2010.

Σημείωση: Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν περαιτέρω διευκρινίσεις για τη διαδικασία υποβολής να αποστέλλουν τα ερωτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: thalis_support@minedu.gov.gr (για το πρόγραμμα Θαλής) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: archimedes_support@minedu.gov.gr (για το πρόγραμμα Αρχιμήδης), για την άμεση εξυπηρέτησή τους.

Ανακοίνωση - Προθεσμία Υποβολής Περιλήψεων στα Προγράμματα Θαλής, Αρχιμήδης (24-09-10)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top