10-06-10 Γενική συνέλευση 2010 της I.S.F.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

ΘΕΜΑ: « Γενική συνέλευση 2010 της I.S.F. »

 

Το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010 πραγματοποιήθηκε στην πόλη Villasimious της Σαρδηνίας η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (I.S.F.). Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης διεξήχθη ψηφοφορία για την εκλογή των νέων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής καθώς των Τεχνικών Επιτροπών των αθλημάτων για την τετραετία 2010 - 2014.

 

 

 

Στη Γενική Συνέλευση παρέστη ο Διευθυντής Φυσικής Αγωγής, Στυλιανός Δασκαλάκης, ως εκπρόσωπος της χώρας μας, η οποία συμμετείχε με τις εξής υποψηφιότητες:

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή :          Δασκαλάκης Στυλιανός

 

Για τις Τεχνικές Επιτροπές :

- Αντισφαίρισης:               Καλομοίρη Κωνσταντίνα

- Καλαθοσφαίρισης:                     Γαβριηλίδης Ανδρέας

- Κολύμβησης:                              Δούκα Αγγελική

- Πετοσφαίρισης:              Μηλιώνης Κωνσταντίνος

- Ποδοσφαίρου:                Αγριόδημος Κωνσταντίνος

 

Η διαδικασία εκλογής ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για τη χώρα μας καθώς εξελέγησαν και οι έξι (6) υποψήφιοι ως μέλη  των αντίστοιχων επιτροπών.

 

 

                                                                                                     Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 

 

                                                                                                            ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

 

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top