05-06-10 Σχετικά με την εκπαιδευτικό Χαρά Νικοπούλου

Δελτίο Τύπου 05/06/2010

 

 

Απάντηση της Διεύθυνσης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στην αίτηση  της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου για ανάκληση της μετάθεσής της.

 

Σας κοινοποιούμε την απάντηση της Διεύθυνσης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων προς την δασκάλα κα  Χαρά Νικοπούλου,  σύμφωνα με την οποία δεν θα ήταν σύννομη τυχόν ανάκληση της μετάθεσης - που η ίδια ζήτησε και ικανοποιήθηκε με Υπουργική Απόφαση - καθώς έχει εκπνεύσει η ρητά προβλεπόμενη  από τις ισχύουσες διατάξεις χρονική προθεσμία ανάκλησης των μεταθέσεων (Δεκέμβριος 2009) και έχει τοποθετηθεί, ήδη, άλλος εκπαιδευτικός στη θέση της κυρίας Νικοπούλου για το σχολικό έτος 2010 -2011.

 

Η κα Νικοπούλου, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία, μπορεί να υποβάλλει αίτηση μετάθεσης στις νέες προθεσμίες που θα ορισθούν για το σχολικό έτος 2011-2012.

Επισυνάπτεται η απάντηση της Υπηρεσίας.

 

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ και για την απάντηση της Υπηρεσίας πατήστε εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top