Μπαξεβανάκης Δημήτρης

Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης

Baxevanakis

Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός του ΕΜΠ. Από το 1986 εργάζεται ως μόνιμος εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια τεχνική – επαγγελματική εκπαίδευση. Από το 1988 έως τον Ιανουάριο του 2015 υπηρέτησε στο 1ο ΕΠΑΛ Πύργου. Συμμετείχε ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηλείας, καθώς και αιρετό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου (ΠΥΣΔΕ) Ηλείας.

Δραστηριοποιήθηκε στα αυτοδιοικητικά πράγματα του νομού Ηλείας. Το 2006 ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με την κίνηση "Ηλεία των Πολιτών" και το 2010 και 2014 υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την "Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας".

Τον Ιανουάριο του 2015 εξελέγη βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2016 ήταν γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Ήταν επίσης, μέλος της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας και της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι από τη Τετάρτη 5-9-2018 έως και την Πέμπτη 27-9-2018 διενεργούνται οι εξετάσεις των Ελλήνων του Εξωτερικού και οι Επαναληπτικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, συνεπώς τις ημέρες αυτές δεν θα λειτουργήσουν στο Υπουργείο Παιδείας οι ώρες κοινού.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας.)                                       

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top