19-04-21 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (€) για την επιλογή αναδόχου/ων για την προμήθεια έντυπου υλικού, για τις ανάγκες α) των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) και β) των Εξετάσεων πιστοποίησης επαρκούς γνώσης της ελληνικής γλώ

19-04-21 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (€) για την επιλογή αναδόχου/ων για την προμήθεια έντυπου υλικού, για τις ανάγκες α) των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) και β) των Εξετάσεων πιστοποίησης επαρκούς γνώσης της ελληνικής γλώσσας (Επίπεδο Α2) και στοιχείων ελληνικής ιστορίας και ελληνικού πολιτισμού («Ελληνομάθειας») του Υ.ΠΑΙ.Θ., έτους 2021».

Το έγγραφο με τίτλο: «Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών και διακήρυξη διενέργειας συνοπτικού (πρόχειρου) διαγωνισμού για την προμήθεια έντυπου υλικού, για τις ανάγκες α) των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) και β) των Εξετάσεων πιστοποίησης επαρκούς γνώσης της ελληνικής γλώσσας (Επίπεδο Α2) και στοιχείων ελληνικής ιστορίας και ελληνικού πολιτισμού («Ελληνομάθειας») του Υ.ΠΑΙ.Θ., έτους 2021.» σε μορφή doc 

Η διακήρυξη σε μορφή pdf 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top