14-09-20 Παροχή διευκρινίσεων, παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής και μετάθεση της ημερομηνίας αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών, στο πλαίσιο της με αρ. πρωτ. 120118/Β4/11-9-2020 πρόσκλησης στη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγού

ΥΠΑΙΘ 2

14-09-20 Παροχή διευκρινίσεων, παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής και μετάθεση της ημερομηνίας αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών, στο πλαίσιο της με αρ. πρωτ. 120118/Β4/11-9-2020 πρόσκλησης στη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, για την προμήθεια εξοπλισμού, προς αποκατάσταση της βλάβης στον εξοπλισμό της υποδομής ιδιωτικού νέφους του ΥΠΑΙΘ (Computer Room No3)

 

Το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top