26-09-18 3η Εγκύκλιος Υλοποίησης Μεταλυκειακού έτους-Τάξης Μαθητείας περιόδου 2018-2019

math 550x400

26-09-18 3η Εγκύκλιος Υλοποίησης Μεταλυκειακού έτους-Τάξης Μαθητείας περιόδου 2018-2019

Στο πλαίσιο της έναρξης της υλοποίησης του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας περιόδου 2018-2019 καθώς και της ενημέρωσης των υποψηφίων μαθητευομένων, της εκπαιδευτικής κοινότητας και των εργοδοτών η Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ απέστειλε στις Π.Δ.Ε.,Δ.Δ.Ε.,ΕΠΑ.Λ. ΚΑΙ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. την 3η εγκύκλιο στην οποία περιλαμβάνονται οδηγίες και πρότυπα έντυπα για την έκδοση των Προσκλήσεων των Περιφερειακών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα την Πέμπτη 27/9/2018 θα αναρτηθούν οι σχετικές προσκλήσεις ανά Π.Δ.Ε. της χώρας στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ όπως και στις επιμέρους ιστοσελίδες ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση,

Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Η Εγκύκλιος Υλοποίησης Μεταλυκειακού έτους σε μορφή pdf

Το Χρονοδιάγραμμα Υλοποίησης σε μορφή pdf

Το ΦΕΚ σε μορφή pdf

Η Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή σε μορφή pdf

Η Απόφαση Λειτουργίας Τμημάτων σε μορφή pdf

Η Σύμβαση Μαθητείας σε μορφή pdf

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top