30-10-17 Απαντήσεις του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών

30 gvoul

30-10-17 Απαντήσεις του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών

Η απάντηση του Υπουργού σε ερώτηση  του Βουλευτή Αρκαδίας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Γεωργίου Παπαηλιού, με θέμα: «Επιλογή διευθυντών των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Αρκαδίας».

 

Η απάντηση του Υπουργού σε ερώτηση  του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Ιωάννη Δελή, σχετικά με την κάλυψη κενών σε εκπαιδευτικούς στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

Η απάντηση του Υπουργού σε ερώτηση  του Βουλευτή Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κωνσταντίνου Κατσίκη, με θέμα:«Μετεγγραφές Πολυτέκνων».

 

 Η απάντηση του Υπουργού σε ερώτηση  του Βουλευτή Χαλκιδικής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αικατερίνης Ιγγλέζη, με θέμα: «Αίτημα για τροποποιητική ρύθμιση πληρωμής οδοιπορικών και υπερωριακής απασχόλησης των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής».

 

Η απάντηση του Υπουργού σε ερώτηση του Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας  Ανδρέα Κατσανιώτη, σχετικά με τη λήψη μέτρων για τις μειοψηφίες που δρουν ανεξέλεγκτα εντός των Πανεπιστημίων.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top