19-06-17 Απαντήσεις του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών

12 06 17 gavroglou

19-06-17 Απαντήσεις του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών 

Η απάντηση του  Υπουργού σε ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Νικήτα Κακλαμάνη  σχετικά  με τη χορήγηση  δελτίου  ειδικού  εισιτηρίου για τους φοιτητές που φοιτούν μέσω  κατατακτηρίων  εξετάσεων για δεύτερο  πτυχίο  καθώς και για τους φοιτητές του ΕΑΠ.

  

Η απάντηση του  Υπουργού σε ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Γεωργίου Στύλιου  με θέμα: « Κατάργηση   Σχολικών   μονάδων  ορεινών,  απομακρυσμένων  και νησιώτικων  περιοχών». 

 

Η απάντηση του  Υπουργού σε ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΣΥ  Θεόδωρου Παπαθεοδώρου  με θέμα: «Αυθαίρετη και  παράνομα  διακριτική  μεταχείριση  υποψήφιων  μελών  Σ.Ε.Π. σε προκηρύξεις  του Ε.Α.Π». 

Η απάντηση του  Υπουργού σε ερώτηση του βουλευτή του  ΚΚΕ  Ιωάννη  Δελή σχετικά  με τη μη κατάργηση ή αναστολή  λειτουργίας του  12ου Δημοτικού  Σχολείου του Δήμου   Θεσσαλονίκης.    

  

Η απάντηση του  Υπουργού σε ερώτηση της βουλευτού  του ΣΥΡΙΖΑ  Χρυσούλας Κατσιαβρά-Σιωροπούλου   με θέμα: « Ο Θεσμός και η Λειτουργία των Σχολικών Βιβλιοθηκών».

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η εξυπηρέτηση του κοινού με προσέλευση στις υπηρεσίες του Υπουργείου θα πραγματοποιείται γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενου ραντεβού έως τις 16:00. Οι δικηγόροι εξυπηρετούνται κατά προτίμηση κατόπιν προηγούμενου ραντεβού. Σε περιπτώσεις που δικηγόροι προσέρχονται χωρίς προηγούμενο ραντεβού θα εξυπηρετούνται, μόνο εφόσον διασφαλίζεται η απαιτούμενη απόσταση και δεν υπάρχει συνωστισμός εντός της Υπηρεσίας. Για υπηρεσίες πρωτοκόλλου, συνιστάται η χρήση κάθε πρόσφορου μέσου επικοινωνίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 22

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top